ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Το "χάλι" της Παρασκευής στα Γρεβενά... (Γράφει αναγνώστης)

Υπάρχουν ειδικοί επιστήμονες που ασχολούνται με το πως να ελευθερώσουν το
κέντρο κάθε πόλης.
 Προσπαθούν να βρουν τρόπους να κάνουν καλύτερη τη μετακίνηση των πολιτών και όχι μόνο. 
Βάζουν μεγάλα πεζοδρόμια, κάνουν ράμπες για μετακίνηση των ΑΜΕΑ, ανοιγουν θέσεις για τη στάση τουριστικών λεωφορείων, όπως και άλλα πολλά.
Η εξαίρεση αυτού του κανόνα είναι η πόλης των Γρεβενών. 
Τέτοια τριτοκοσμικη κατάσταση πουθενά και σε κανένα κεντρικό δρόμο και κέντρο πόλης.




Φτάνει πια, δώστε επιτέλους στους πολίτες και τους επισκέπτες την άνεση της μετακίνησης της Παρασκευής και την καθαριότητα που της αρμόζει. Επιτέλους κάντε πιο ευελικτη τη καθημερινότητα μας και δώστε τέλος σε αυτό το χάος που επικρατεί.


ΑΚ

6 σχόλια:

  1. Η αστυνομία των Γρεβενών, παρεμβαίνει !!! κατά των εθίμων!!!! Μπραβο στον διοικητή μας που δεν άφησε να ψήσουν (δωρεάν) σουβλάκια την Τσικνοπέμπτη στον πεζοδρομο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λέω και τα γράφω χρόνια τώρα...
    Η Λαϊκή στο κέντρο της πόλης μόνο προβλήματα δημιουργεί.
    Να την πάνε ή στο Πάρκινγκ ή στην περιοχή που βρίσκετε παρατημένο το κτίριο του παλαιού ΚΕΓΕ και να είναι Στεγασμένη με ευκολίες για τους παραγωγούς και μόνο που θέλουν να πουλήσουν τα αγροτικά τους προϊόντα αλλά και με μέσα που θα προστατεύουν τους καταναλωτές από τυχών κακούς επαγγελματίες (Σφραγισμένους Ζυγούς από το Τμήμα εμπορίου προκειμένου οι καταναλωτές να μπορούν να ζυγίζουν και μόνοι τους τα προϊόντα που αγόρασαν) αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ από την ΔΕΗ μέχρι το Γηροκομείο κάθε Παρασκευή μας κάνει να μοιάζουμε σαν τριτοκοσμική Χώρα δεν γίνεται άλλο να είμαστε σαν πόλη στην υποσαχάρια Αφρική ούτε κανόνες υγιεινης ούτε ελεύθερη πρόσβαση ούτε ασφάλεια ούτε ελευθεριά μετακίνησής στο Αστικό Κέντρο .. Έκτος και αν θέλετε να μείνουμε για πάντα Ουγκανοι ... Η πρόοδος πάντοτε προκύπτει μέσα από την επαναστατική αντιμετώπιση μιας κατάστασης μπορεί κάποιοι γνωστοί κύκλοι σε όλους μας να ξεβολευτούν (Καφετέριες Καφενεία,Σ/Μ,καταστήματα με τρόφιμα κλπ Άλλα σίγουρα τα οφέλη για την τοπική κοινωνία αλλά και τις διάφορες υπηρεσίες που απασχολούν μεγάλο αριθμό ανθρώπινον πόρων για την ομαλή μετακίνηση (Ο Θεός να την κάνει)Τροχαία εν προκειμένω θα είναι πολλαπλάσια ΤΟΛΜΗΣΤΕ να κάνετε την υπέρβαση. Με προστατευτισμούς και μικροκομματικά και άλλα μικρά συμφέροντα δεν προχωράτε.Υπάρχει περίπτωση αγαπητοί Κύριοι και κυρίες του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και του εμπορικού συλλόγου να δείτε Τουριστικό Λεωφορείο Παρασκευή ( Καλά αν την κάνουν και Σάββατο) στα Γρεβενά με αυτό το χάλι μέσα στην καρδιά της πόλης μας;. Για σκεφτείτε το... Ούτε με μίζα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το πιο ουσιαστικό σχόλιο -άρθρο που γράφτηκε ποτέ. έτσι ακριβώς είναι η κατάσταση μας , ελπίζουμε να αλλάξει και να γίνουμε και μεις μια πολιτισμένη πόλη .μπράβο σου εκπληκτικό το σχόλιο

      Διαγραφή
  3. Να μας απαντήσει αν μπορεί να ασχοληθεί η αυτού εξοχοτητα του δημάρχου εάν τον τιμούν αυτές οι εικόνες επίσης καλό θα ήταν να μας απαντήσει και ο αστυνομικός διευθυντής και ο διοικητής της Τροχαίας τι έχουν να πουν για όλα αυτά που βλέπουμε εδώ και τόσα χρόνια να συμβαίνουνμε την ανοχή τους αλήθεια σε όλες τις διασταυρώσεις που είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα και σε όλο το μήκος σε όλη την ταλιαδούρη από το ΚΤΕΛ μέχρι και το διοικητήριο που είναι τριπλό παρκαρισμένα τους τιμάει αυτή η εικόνα; Εάν γίνει ένα τροχαίο θανατηφόρο η με σωματικές βλάβες θα φέρουν ευθύνη ο αστυνομικός διευθυντής ο διευθυντής της Τροχαίας ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο αναρωτιέμαι;ή μήπως όλα αυτά τα βλέπουμε μόνο εμείς και αυτοί τα βλέπουν όλα καλώς καμωμένα και αφήνουν τους πάντες να κάνουν ότι γουστάρουν μέσα στην πόλη πεζοδρόμια γεμάτο αυτοκίνητα πινακίδες και ότι άλλο εμπόδιο σε δεν μπορείς να φανταστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι νόμοι ισχύουν για όλους. Δηλαδή κάποιος που πουλάει ρούχα ή παπούτσια θα ψήνει δωρεάν σουβλάκια ??? Και αυτός που έχει μαγαζί εστίασης τι θα ψήσει? Παπούτσια και ρούχα? Μπράβο για το ψήσιμο και κακώς για το ωράριο. Αλλά χωρίς κόσμο δεν έχουν καμία σημασία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα, ημέρα Δευτέρα 24/2/2020 και ώρα 10.00 περίπου, μπροστά στο ΙΚΑ Γρεβενών μου βεβαίωσε παράβαση η Τροχαία, επειδή είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου σε διπλή σειρά στο δρόμο, ελλείψει ελεύθερου χώρου στάθμευσης, με αναμμένα τα αλάρμ, προκειμένου να διεκπεραιώσω υπόθεσή μου στο ΙΚΑ, χρονικής διάρκειας πενταλέπτου περίπου.
    Κι ως εδω θα μπορούσε να πει κανείς (κακεντρεχής και μη) οτι καλά σου κάνανε και σε "γράψανε", αφου παρκάρισες παράνομα.
    Όμως επειδή:
    1. Ο Δήμος Γρεβενών δεν μπορεί να διαθέσει χώρο στάθμευσης, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες των Γρεβενών στο ΙΚΑ, αλλά και γενικά στις Δημόσιες Υπηρεσίες,
    2. Τα όργανα της Τροχαίας Γρεβενών ήρθαν εκεί με ένα τζίπ της Υπηρεσίας και δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο, μου βεβαίωσαν κατευθείαν την παράβαση, χωρίς πρώτα να ειδοποιήσουν ηχητικά (κορνάροντας) όπως κάνουν συνήθως, 3. Επιπλέον, το τζίπ με το οποίο ήρθαν, το πάρκαραν ακριβώς πίσω απο το δικό μου αυτοκίνητο (διπλοπαρκάρισμα δηλαδή), για όση ώρα χρειάσθηκε να βεβαιώσουν παραβάσεις τόσο στο δικό μου, όσο και σε άλλα οχήματα που εντόπισαν με τροχαία παράβαση, υποπίπτοντας ακριβώς στην ίδια τροχαία παράβαση που βεβαίωσαν για το δικό μου όχημα και
    4. Φεύγοντας εγω απο εκεί και πηγαίνοντας προς το ΚΤΕΛ, είδα άλλο περιπολικό της Αστυνομίας που κόρναρε σε κάποια διπλοπαρκαρισμένα οχήματα μπροστά στην Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να τα πάρουν απο εκεί και χωρίς να βεβαιώσουν κάποια παράβαση.
    Το συμπέρασμα είναι οτι οι νόμοι δεν ισχύουν για όλους και κυρίως για αυτούς που είναι επιφορτισμένοι να τους εφαρμόζουν, ενω ο Δήμαρχος Γρεβενών -ως φαίνεται- προκειμένου ίσως, να γεμίσει τα ταμεία του Δήμου έχει βαλθεί να αφαιμάξει οικονομικά τους άτυχους (ή μήπως στοχοποιημένους;) πολίτες αυτής της πόλης, χωρίς να μπορεί προσφέρει τις υποδομές εκείνες που απαιτούνται προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες χωρίς παρόμοια προβλήματα απο τις Υπηρεσίες, βγάζοντας την Τροχαία στους δρόμους και βεβαιώνοντας παραβάσεις που ισχύουν όμως, μόνο για ορισμένους.
    Ένας άτυχος (ή μήπως στοχοποιημένος;) Δημότης, της πόλης των Γρεβενών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή