ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Ετσι ήταν πραγματικά ο Αγιος Βαλεντίνος -Θα εκπλαγείτε [εικόνες]


Ολοι, έχουν σχηματίσει στη φαντασία τους για το πώς πραγματικά θα έμοιαζε ο Αγιος Βαλεντίνος.


Ενας ειδικός, ο Τσιτσέρο Μοράες με τη βοήθεια της τεχνολογίας επιχείρησε να μας δείξει την πραγματική του εικόνα, πραγματοποιώντας τρισδιάστατη ανάλυση.
Ο ίδιος προσπάθησε μέσα από φωτογραφίες, που είχε την δυνατότητα να έχει στην κατοχή του, βγάζοντας το κρανίο του Αγίου που βρίσκεται στη Ρώμη και στη συνέχεια εκτελώντας επεξεργασία σε αυτές να εξάγει συγκεκριμένα συμπεράσματα.


Από την ανατομική τοποθέτηση των μαλακών ιστών και των μυών που πραγματοποιήθηκε δείχνει πως είχε άσπρα μαλλιά και μεγάλη γενειάδα, ενώ απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών ενώ οι φωτογραφίες που ελήφθησαν υπολογίζονται σε πάνω από 250 στον αριθμό.
«Δουλέψαμε περίπου τρεις μήνες πάνω σε αυτό. Ήταν μία δύσκολη δουλειά, καθώς δεν σου δίνεται συχνά η ευκαιρία για να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να ξέρει ποιον θα ευχαριστεί για την γιορτή της 14ης Φεβρουαρίου», σημείωσε για το εγχείρημά του.
Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου απλά, αφού ο φωτογράφος  του εγχειρήματος,  Ζοσέ Λίρα, μπορεί να κατάφερε να προμηθυτεί άδεια από την καθολική εκκλησία να προχωρήσει το πρότζεκτ και να εισέλθει στο δωμάτιο, ωστόσο έμεινε μόνο για 40 λεπτά στο δωμάτιο που φυλάσσεται το κρανίο του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να το ακουμπήσει και να το περιεργαστεί.




iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου