ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Ο πρώην πρόεδρος του Alpha, Μανώλης Μαλέλης, ένα από τα θύματα του ιού..


Οπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός στο δελτίο ειδήσεων, ο Μαλέλης, 64 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή χθες από τον κορωνοϊό, στην Θεσσαλονίκη όπου και ζούσε το τελευταίο διάστημα.

Υπήρξε πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Alpha, ενώ εργάστηκε σε διάφορα πόστα του υπουργείου εξωτερικών. Ο κ. Μαλέλης, κατάγεται από την Φλώρινα και υπήρξε και παράγοντας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος μάλιστα, τον αποχαιρέτησε με ένα tweet, γράφοντας:


«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος. Καλό ταξίδι Μάνο…».
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος.
Καλό ταξίδι Μάνο…





Προβολή εικόνας στο Twitter
19 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Το τελευταίο 24ωρο απεβίωσαν συνολικά έξι άνθρωποι στην χώρα, με τον τραγικό απολογισμό να έχει φτάσει στους 39, ενώ τα κρούσματα ανέρχονται σε 1.156.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου