ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Τι ΔΕΝ αρέσει στους άντρες;


Οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να τα βλέπουν όλα, την ενέργεια να τα

σχολιάζουν και να τα αναλύουν όλα με τις φίλες τους και το θράσος να έχουν άποψη για όλα.


Οι άντρες, άραγε, κάνουν το ίδιο; Πόσο παρατηρητικοί είναι, πόσο σημασία δίνουν στη λεπτομέρεια και πόσο ανεπτυγμένα είναι τα αισθητικά τους κριτήρια;
Διαβάστε παρακάτω και μάθετε τι δεν αρέσει στους άντρες, τι παρατηρούν και δεν εγκρίνουν και ποια πράγματα που εσείς νομίζετε ότι δεν τα βλέπουν, εκείνοι τα βλέπουν και μάλιστα τους απωθούν.
1. Περίπλοκα χτενίσματα
Εάν δεν είστε μοντέλο που ετοιμάζεται για φωτογράφηση, δεν δικαιολογείται να έχετε κολλήσει τα μαλλιά σας από την πολλή λακ και τις υπερβολές με το ζελέ. Τα φυσικά χτενίσματα είναι πάντα πιο ωραία και να θυμάστε πως σε κανέναν άντρα δεν αρέσει μια κοπέλα που θα έχει στο νου της μη χαλάσουν τα μαλλιά της σε κάθε κίνηση, που θα κάνει για να τη φιλήσει.

2. Πολύ make-up
Η βάση του μακιγιάζ έχει μονάχα ένα σκοπό και μόνο αυτό το σκοπό πρέπει να εξυπηρετεί, ο οποίος είναι να κρύβει τυχόν ατέλειες και απρόσκλητα σπυράκια και μέχρι εκεί. Εάν χρησιμοποιείτε με αυτό τον τρόπο τη βάση, τότε καταφέρνετε την επιδερμίδα να μοιάζει υγιής, λαμπερή και αλαβάστρινη.
Εάν όμως υπερβάλλετε στη χρήση του make-up και γίνονται εμφανή στους άλλους και σε εσάς την ίδια, τα πολλαπλά στρώματα που έχετε βάλει για να διορθώσετε κάτι, που σίγουρα δε χρειάζεται τέτοιες ποσότητες, τότε κάνετε κακή χρήση και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου γοητευτικό ή καν κολακευτικό.


3. Σκιές ματιών με γκλίτερ
Και σε αυτή την περίπτωση, αν δεν είστε μοντέλο έτοιμο για χριστουγεννιάτικη, αυτή τη φορά, φωτογράφιση δεν έχετε κανένα λόγο να φορέσετε μια τόσο «φωναχτή» και απαστράπτουσα σκιά ματιών. Όχι μόνο επειδή, λίγες είναι οι κοπέλες, που καταφέρνουν να βάλουν τη σωστή ποσότητα με το σωστό τρόπο, και αυτές συνήθως είναι επαγγελματίες μακιγιέζ, αλλά και δεδομένης της φύσης της σκιάς που κολλάει στο βλέφαρο και δεν έχει πάντα το τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο οποίο αρχικά στοχεύατε.

 
4. Βαριές βλεφαρίδες... και τα υπόλοιπα ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου