ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Αυτά τα έξι αυτοκίνητα είναι πιο χαμηλά από τις μπάρες διοδίων και πάρκινγκ



Η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία έχει
παρουσιάσει κατά καιρούς κάποια οχήματα σπάνια ομορφιάς, που ενσαρκώνουν την φαντασία κάποιων ιδιαίτερα ταλαντούχων και χαρισματικών ανθρώπων.

Κάποια από αυτά ξεχωρίζουν όχι μόνο για τις δυνατότητές τους, αλλά και για το ιδιαίτερα αεροδυναμικό τους σχήμα. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που νομίζεις ότι έχουν ξεπηδήσει από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Τα έξι έργα τέχνης που ακολουθούν είναι τόσο χαμηλά που μπορούν άνετα να περάσουν κάτω από τις μπάρες των διοδίων και των χώρων στάθμευσης.

Για κάποιους που το μυαλό τους φλερτάρει με τη διαστροφή, τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι ιδανικά για τους επιρρεπείς στην παρανομία, γι' αυτούς που δεν θέλουν να πληρώσουν διόδια ή να βγάλουν εισιτήριο για πάρκινγκ.


Lamborghini Miura

Ίσως το πιο θρυλικό μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Το ύψος της; Ίσα που ξεπερνά το ένα μέτρο (1,05μ για την ακρίβεια).



Ford GT40

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα χαμηλά αυτοκίνητα στην ιστορία της αυτοκίνησης. Το «40» που συνοδεύει την ονομασία του μοντέλου παραπέμπει στο ύψος του. Μόλις 40 ίντσες ή 1,01 μέτρα!



Alfa Romeo 33 Stradale

Το ιταλικό χειροποίητο «καθαρόαιμο» με αγωνιστικό DNA αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα οχήματα στον κόσμο. Το ύψος του δεν ξεπερνά το ένα μέτρο (99 εκατοστά).



Porsche 550 Spyder

Μόλις 98 εκατοστά είναι το ύψος αυτού του αν μη τι άλλο εντυπωσιακού αγωνιστικού οχήματος που παρουσίασε η Porsche το μακρινό 1953.



Porsche 917K

Ένα αγωνιστικό υπερόπλο που κυκλοφορεί πλέον νόμιμα σε δημόσιους δρόμους, αφού έχει υποστεί όλες τις απαραίτητες μετατροπές που να την καθιστούν street-legal. Το ύψος της; Μόλις 94 εκατοστά...



Ferrari 512 S Modulo Concept

Αποκύημα της ζωηρής φαντασίας του Pininfarina αυτή η πρωτότυπη Ferrarı μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι ένα από πιο χαμηλά αυτοκίνητα στην ιστορία, με μόλις 93 εκατοστά ύψος!









newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου