ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Λάρισα: Φυλάκιση για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου – Η πρώτη πανελλαδικά καταδίκη για τις υποθέσεις του περιβόητου λευκού βαν


Με φυλάκιση 3 ετών καταδί­κασε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας έναν 53χρονο που
κατηγορήθηκε για απόπειρα αρπαγής 14χρονης στον Τύρναβο.

«Κάποιο λάθος έγινε» ψέλλισε ο 53χρονος Τυρναβίτης ακούγοντας την απόφαση του Δικαστηρί­ου, που με πλειοψηφία τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισή (με 3ετή αναστολή) έχοντας ωστόσο αποφύγει ποινή κάθειρξης.






Μια απόφαση που βασίσθηκε στη μαρτυρία της ανήλικης, ενώ δεν βρέθηκε ποτέ η γυναίκα που έσωσε τη μικρή από την αρπαγή, υποχρεώνοντας τους δράστες να τραπούν σε φυγή, όπως δεν βρέθηκε ποτέ και ο συνεργός του 53χρονου.

Η χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας αποτελεί -τουλάχιστον από τα όσα μέχρι σήμερα είναι γνωστά- την πρώτη πανελλαδικά καταδίκη για τις αναρίθμητες τα τελευταία χρόνια καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ. που αφορούν σε απόπειρες αρπαγής ανηλίκων από αγνώστους που επιβαίνουν σε φορτηγό αυτοκίνητο τύπου βαν, το χρώμα του οποίου σε άλλες περιοχές της χώρας είναι λευκό και σε άλλες μπλε.

Πανομοιότυπες καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες άγνωστοι δράστες που κυκλοφορούν σε πόλεις με βαν αποπειράθηκαν να απαγάγουν ανήλικα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, καταγγελίες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ από την αστυνομική έρευνα.

Με εξαίρεση την υπόθεση που εκδίκασε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας και η οποία, σύμφωνα με το κατηγο­ρητήριο, έλαβε χώρα το απόγευμα της 15ης Νοεμβρίου 2016 στον Τύρναβο, την ώρα που η 14χρονη μαθήτρια επέστρεφε στο σπίτι της από το φροντιστήριο…

Εφημερίδα Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου