ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Σας χάλασε το φερμουάρ; Δείτε πώς θα το φτιάξετε άμεσα! (video)

Χωρίς κόπο και έξοδα...


Σχεδόν όλοι είχαν μια συνάντηση με φερμουάρ πριν. Τα περισσότερα ζευγάρια
τζιν έχουν αυτά, καθώς και σακάκια και τσάντες. Κάθε φορά και λίγο, οι χρήστες φερμουάρ μαστίζονται από την ατυχία να έχουμε αυτό που φαίνεται να είναι το πιο πεισματικό φερμουάρ στον κόσμο. Απλά δεν θα φουσκώσει! Αυτό μπορεί να σας αφήσει απογοητευμένους, και η απογοήτευση μπορεί να μείνει μαζί σας για το υπόλοιπο της ημέρας. Κανείς δεν το θέλει αυτό. Έτσι, μην κοιτάζετε πια, εδώ έχουμε την άμεση λύση στα πιο πεισματικά φερμουάρ σας!

Σε αυτό το βίντεο μαθαίνουμε πώς να διορθώσουμε ένα φερμουάρπου δεν κλείνει σωστά. Τις περισσότερες φορές, αυτό συμβαίνει με σακούλες και σακούλες. Αυτή η γρήγορη και εύκολη λύση θα κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη για την παρτίδα σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι πένσες. Το κύριο πρόβλημα για τα φερμουάρ είναι ότι το στόμα δεν εμπλέκεται με τα δόντια, οπότε το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να πιάσετε τα πένσα σας και να συμπιέσετε, όχι πολύ σκληρά, και στις δύο πλευρές του στόματος. Και αυτό πρέπει να κάνει το τέχνασμα!






Με λίγα λίπη αγκώνα, οτιδήποτε μπορεί να διορθωθεί. Τώρα δεν θα έχετε άλλα προβλήματα με τα φερμουάρ σας. Έτσι, την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, μην πανικοβληθείτε και πιάσετε τα πένσα σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου