ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Πώς εξαπλώθηκε ο κορονοϊός σε Καστοριά και Κοζάνη – Γιώργος Κασαπίδης Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας: «Φαίνεται ότι ξέφυγε από το νοσοκομείο, από τον πρώτο θανόντα» (video)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Πώς εξαπλώθηκε ο κορονοϊός σε Καστοριά και Κοζάνη – Γιώργος Κασαπίδης Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας: «Φαίνεται ότι ξέφυγε από το νοσοκομείο, από τον πρώτο θανόντα» (video)


Από το νοσοκομείο της Καστοριάς θεωρεί ότι εξαπλώθηκε ο κορονοϊός σε Καστοριά και Κοζάνη ο
Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης

Στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υπάρχουν αρκετά κρούσματα, ενώ ήδη, 4 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό (δύο σε Καστοριά και δύο σε Κοζάνη).

Σε καραντίνα παραμένουν τα χωριά Δραγασιά και Δαμασκηνιά.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μάλιστα, θεωρούνται πολλά για την περιοχή, καθώς για παράδειγμα η Καστοριά και η Κοζάνη μετράνε 19 και 11 αντίστοιχα, ενώ υπάρχουν αρκετά ακόμα που απλά έχουν περιοριστεί στο σπίτι και δεν υπολογίζονται επίσημα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ‘Ωρα MEGA», ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης αναφέρθηκε στο πώς ξέφυγε η κατάσταση έτσι στην περιοχή.

«Φαίνεται ότι ξέφυγε από το νοσοκομείο της Καστοριάς, από τον πρώτο θανόντα, που ήταν εργαζόμενος εκεί. Ο συμπολίτης μας δεν γνώριζε ότι έπασχε».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για την 41χρονη που είναι το μικρότερης ηλικίας θύμα στην χώρα μας, είπε: «Η γυναίκα είχε απευθυνθεί σε γιατρό, αλλά ο ΕΟΔΥ της είπε να παραμείνει σπίτι επειδή δεν είχε έντονα συμπτώματα».

Δείτε:

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου