ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Αγανάκτησα, δεν πήγαινε άλλο» έλεγε ο παιδοκτόνος -Το χρονικό του δράματος

 
Η δολοφονία του 32χρονου από τον πατέρα του στα Πυλαιώτικα Θεσσαλονίκης χθες, έχει σοκάρει το πανελλήνιο.



Ο πατροκτόνος, ηλικίας 63 ετών, φέρεται να μην άντεχε άλλο από την βίαιη συμπεριφορά του γιου του, ο οποίος χτυπούσε τόσο την μητέρα του όσο και τον ίδιο, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει και να βάλει τέλος στη ζωή του ίδιου του, του παιδιού. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντος και στην γειτονιά του, ο 32χρονος είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά, ενώ φερόταν βίαια για χρόνια, χτυπώντας τόσο τον πατέρα του, όσο και την μητέρα του.

Το χρονικό της τραγωδίας στην Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με τους μάρτυρες του φονικού, ο 63χρονος ειδοποιήθηκε πως ο γιος του χτυπούσε την μητέρα του. Οταν έφτασε στο σπίτι, δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση από το παιδί του. Αφού τον άφησε αιμόφυρτο στα σκαλιά της αυλής, ο 63χρονος, αγανακτισμένος, πήρε την καραμπίνα του και πάτησε την σκανδάλη αφαιρώντας του τη ζωή, πυροβολώντας τουλάχιστον δύο φορές. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές πριν αρχίσει να τρέχει ο γιος του και άλλες τρεις, σκοτώνοντάς τον. Ο ίδιος περίμενε στα σκαλιά του σπιτιού του τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ για κατάθεση πήγαν και η μητέρα του θύματος, μαζί με την αδερφή του, που ήταν σε κατάσταση σοκ.





Τι φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με το grtimes, ο δράστης του εγκλήματος, φέροντας σημάδια από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον γιο του, είπε στους αστυνομικούς πως είχε αγανακτήσει. Σε ήρεμο ύφος, αλλά φανερά αγανακτισμένος, φέρεται να τους είπε πως φοβόταν για την ζωή του, αλλά και τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας. «Δεν πήγαινε άλλο. Μας χτυπούσε εμένα και την γυναίκα μου» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κατά την σύλληψή του ο δράστης, ο οποίος ανέφερε επίσης πως έχει και πρόβλημα με την καρδιά του.


Αστυνομικοί σε τόπο εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη
Αστυνομικοί στον τόπο του οικογενειακού δράματος που κατέληξε σε τραγωδία / Φωτογραφία: Intime, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αυτόπτης μάρτυρας: Το θύμα χτυπούσε τους γονείς του

Μάρτυρας του φονικού μιλώντας στον Grtimes, περιέγραψε την στιγμή που ο 62χρονος πήρε το όπλο και πυροβόλησε τον 32χρονο γιο του. «Αρχισε να μαλώνει με την μητέρα του και μόλις το έμαθε ο πατέρας του γύρισε σπίτι. Εκεί ο γιος του άρχισε να τον χτυπάει και η κατάσταση ξέφυγε», ανέφερε ένας γείτονας. Ενας φίλος του δράστη περιέγραψε πως σύμφωνα με όσα του είχε πει ο πατέρας του θύματος, είχε μπλέξει με ναρκωτικά και τους χτυπούσε, όπως έγινε και χθες, λίγο πριν το φονικό.


Γνωστός του δράστη: Χτυπούσε για 20 λεπτά τον πατέρα του πριν τον σκοτώσει


Αλλος γείτονας περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας πως το πρόβλημα με τους καυγάδες υπήρχε για χρόνια, ενώ είδε τον πατροκτόνο να έχει εμφανή σημάδια από χτυπήματα που δέχτηκε από το παιδί του, πριν φτάσει στο σημείο να το σκοτώσει.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου