ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Οι επιστήμονες επιτέλους δίνουν την απάντηση: Αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος..


Έχουν γίνει έρευνες και έρευνες κατά καιρούς για το συγκεκριμένο μείζον θέμα, αλλά τελικά τι ισχύει; Οι γυναίκες ψάχνουν
προικισμένους άνδρες ή κάτι μικρό και γλυκό.. να μην πονάνε;

Η τελευταία έρευνα έγινε με την υπογραφή του UCLA και υποστηρίζει ότι άλλο μέγεθος ανδρικού πέoυς προτιμούν οι γυναίκες για τα one night stand τους και άλλο για μόνιμη σχέση.

Η Δρ Νικόλ Πράουζ, νευροεπιστήμονας του UCLA, που εξειδικεύεται στη σεξουαλική ορμή, δημιούργησε 100 πιθανές διαστάσεις μορίου σε στύση. Στη συνέχεια, μαζί με την ομάδα της περιόρισαν τις επιλογές σε 33 πιο αντιπροσωπευτικές και με τη βοήθεια ενός εκτυπωτή εκτύπωσαν τα ομοιώματα μορίων και τα τοποθέτησαν σε ένα καλάθι.





Στη συνέχεια ζήτησαν από 75 γυναίκες να επιλέξουν δύο ομοιώματα μορίων (από το καλάθι) ένα με το μέγεθος που θα ήθελαν να διαθέτει ο παρτενέρ τους για one night stand και ένα με το μέγεθος που θα ήθελαν να διαθέτει ο άνδρας με τον οποίο θα επιθυμούσαν να κάνουν μόνιμη σχέση. Το μεγαλύτερο ομοίωμα ανδρικού μορίου στο καλάθι ήταν μήκους 22,84 εκ. και το μικρότερο 10,14 εκ..

Οι ερευνητές συμπέραναν ότι ιδανικά, οι γυναίκες θα προτιμούσαν ο σύντροφός τους να έχει μόριο με μήκος 16 εκ. και περίμετρο 12,2 εκ.. Για one night stand θα προτιμούσαν ο παρτενέρ τους να έχει… προσόντα μήκους 16,25 εκ. και περιμέτρου 12,7 εκ. .

Η μελέτη κατέληξε μάλιστα ότι η περίμετρος του ανδρικού μορίου είναι πιο σημαντική για τις γυναίκες, και όχι το μήκος που πιστεύουν όλοι οι άνδρες.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου