ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Το Τρίγωνο της Αλάσκας: Το σημείο της Γης που είναι πιο επικίνδυνο κι από το Τρίγωνο των Βερμούδων

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

Το Τρίγωνο της Αλάσκας: Το σημείο της Γης που είναι πιο επικίνδυνο κι από το Τρίγωνο των Βερμούδων


Μεταξύ των θεωριών συνωμοσίας που γοητεύουν πολύ κόσμο είναι κι αυτή για το Τρίγωνο των Βερμούδων,
όπου πλοία και αεροπλάνα έχουν εξαφανιστεί χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος. Όμως, αυτοί οι μύθοι δεν συγκρίνονται με τον αριθμό των ανθρώπων που εξαφανίζονται σε μια περιοχή στην Αλάσκα, που έχει ονομαστεί το «Τρίγωνο της Αλάσκας».

Κάθε χρόνο, στην Αλάσκα εξαφανίζονται 3.000 άνθρωποι χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος, σύμφωνα με το περιοδικό Atlantic. Οι περισσότεροι χάνονται στην περιοχή που αποκαλείται το Τρίγωνο της Αλάσκας.
Από το 1988, περισσότερες από 16.000 εξαφανίσεις έχουν σημειωθεί στην περιοχή, με το Utkiagaviq το Anchorage, και το Juneau, να οριοθετούν το Τρίγωνο της Αλάσκας.

Το 1972, η εξαφάνιση ενός αεροπλάνου Τσέσνα με Αμερικανούς πολίτες, μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Χέιλ Χογκς και ο Νικ Μπέγκιχ, γερουσιαστής από την Αλάσκα.

Οι ΗΠΑ διεξήγαν μια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 39 ημερών, χωρίς ποτέ να βρουν συντρίμμια ή σορούς.

Οι εξαφανίσεις συνεχίστηκαν κατά τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με το περιοδικό Curiocity, μεταξύ των πιο τρανταχτών εξαφανίσεων είναι αυτή ενός αεροσκάφους με 5 επιβαίνοντες το 1990, με το χιόνι και τον πάγο να είναι σε θέση να κρύψει όλες τις αποδείξεις.

Δείτε το βίντεο:


sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου