ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

"Αθλητικές Ματιές" με τον Κώστα Μάρκου


Το θολό τοπίο το οποίο έχει διαμορφωθεί λόγο κορονοϊού, επηρεάζει όλες τις δραστηριότητες αφού έχουν
παραλύσει όλοι οι διαφορετικοί τομείς της κοινωνικής ζωής. Φυσιολογικά και μοιραία επηρεάζει και τον αθλητισμό. Δεν είναι μόνο η πολυήμερη αποχή από επίσημους αγώνες και προπονήσεις που έχει επιβληθεί , πολύ περισσότερο είναι η αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα την στιγμή όπου μεγάλες Ευρωπαϊκές ομοσπονδίες αδυνατούν να αποφασίσουν αν θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και με ποιον τρόπο. Το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και για την Ελλάδα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ε.Π.Ο πρόκειται να συνεδριάσει την Τετάρτη για να εκτιμήσει την κατάσταση, είναι φανερό πω κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το τι θα γίνει.





Δεν είναι τυχαίο ότι η μέρα που θα συνεδριάσει η Ε.Π.Ο θα προηγηθεί το διάγγελμα του πρωθυπουργού. Ολοένα και περισσότερες φωνές ακούγονται που υποστηρίζουν ότι τα πρωταθλήματα δεν θα ολοκληρωθούν, κάτι που θα έχει ως συνέπειες τις μαζικές αναδιαρθρώσεις κατηγοριών αφού δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και θα προωθηθούν αντίστοιχα περισσότερες ομάδες από τις μικρότερες κατηγορίες με συνέπεια να δημιουργηθούν περισσότεροι όμιλοι.

Το ποδόσφαιρο όπως και όλα τα ομαδικά αθλήματα, πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί μέσα σε συνθήκες υποχρεωτικής τήρησης αποστάσεων αφού μιλάμε για ένα κατεξοχήν άθλημα σωματικής επαφής.

Τον έντονο προβληματισμό για την κατάσταση που βιώνει η χώρα εξέφρασε ο πρόεδρος του Πρωτέα Μπάμπης Πενλίδης . Ο ίδιος σε δηλώσεις τόνισε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα με δεδομένο το μπάσκετ όπως και το ποδόσφαιρο και όλα τα ομαδικά αθλήματα προϋποθέτουν σωματική επαφή ενώ δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο ότι τα σωματεία υποφέρουν οικονομικά και περιμένουν την έμπρακτη υποστήριξη από την πολιτεία διότι πρόκειται για θέμα επιβίωσης, πριν ακολουθήσουν ομαδικά λουκέτα.

Η κρίση του κορονοϊου επηρεάζει τους αθλητές σε όλα τα επίπεδα και αυτό αφορά και τον Γρεβενιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου,  ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί την φόρμα του με ατομικές προπονήσεις που κάνει ο ίδιος στην γενέτειρά του.

Κώστας Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου