ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι αλλαγές που έρχονται στις μετακινήσεις

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι αλλαγές που έρχονται στις μετακινήσεις


Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί στην κυβέρνηση μόλις δύο εβδομάδες πριν από το Πάσχα καθώς υπάρχουν φόβοι για αύξηση των μετακινήσεων.

Eκπρόσωποι της κυβέρνησης αλλά και επιστήμονες έχουν επιστήσει την προσοχή των πολιτών, καθώς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρξει χαλάρωση απέναντι στα μέτρα.

Τα μέχρι τώρα επιστημονικά δεδομένα έχουν δείξει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό -σύμφωνα και με τον κ. Τσιόδρα- στα αυστηρά μέτρα που πήρε εγκαίρως η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας είναι 1.544 και έχουν χάσει τη ζωή τους 56 άνθρωποι από τον κοροναϊό.

Για να διατηρηθούν σε χαμηλά επίπεδα τα κρούσματα και να μην υπάρχει εξάπλωση του ιού η κυβέρνηση μελετά αυστηροποίηση των μέτρων τα επόμενα 24ώρα.

Μεγαλύτερο πρόστιμο για τους παραβάτες, όριο sms αλλά και χρονικό όριο σε κάθε μετακίνηση εκτιμούν τα κυβερνητικά στελέχη ότι θα βοηθήσουν στον μεγαλύτερο περιορισμό των άσκοπων εξόδων.

Δέκα μέτρα ενόψει Πάσχα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» δέκα είναι τα μέτρα που θα ισχύσουν μέχρι το τέλος Μαΐου και θα αφορούν στις άσκοπες μετακινήσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου