ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Ο ομογενής Τόνι Βλάχος κέρδισε 1.850.000 δολάρια στο Survivor (vids)


Ο Ελληνοαμερικανός αστυνομικός Τόνι Βλάχος ήταν ο μεγάλος νικητής του ''Survivor: Winners at War'' στις ΗΠΑ,
κερδίζοντας ​1.850.000 δολάρια!

Στην κορυφή του αμερικανικού Surviror επέστρεψε ο Ελληνοαμερικανός Τόνι Βλάχος!

Έξι χρόνια μετά τη νίκη του στο ''Survivor: Cagayan'', στον 28ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο ομογενής αστυνομικός κέρδισε στο επετειακό 40ό ''Survivor: Winners at War'', αφενός τον τίτλο του Sole Survivor (μτφ. μοναδικός επιζών) και αφετέρου 1.850.000 δολάρια!

Ο 46χρονος, που είναι πατέρας δύο παιδιών και σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα κατάγεται από το χωριό Διασελάκι του Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, έγινε, έτσι, ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ριάλιτι που ανακηρύσσεται για δεύτερη φορά νικητής. Είχε δοκιμάσει, μάλιστα, ξανά την τύχη του, στο ''Survivor: Game Changers'' του 2017, αλλά είχε βγει μόλις στη δεύτερη ψηφοφορία εκτός παιχνιδιού.


00:00
00:01

Στο φετινό ''Survivor: Winners War'', που γυρίστηκε πέρυσι τέτοια εποχή στα νησιά Φίτζι και προβλήθηκε φέτος από το CBS, από τις 12 Φεβρουαρίου μέχρι και την περασμένη Τετάρτη (13/5), διεκδίκησαν τη νίκη 20 από τους νικητές των 39 σεζόν του Survivor στις ΗΠΑ και το έπαθλο ήταν σχεδόν διπλάσιο από το ένα εκατομμύριο δολάρια που δινόταν στο παρελθόν. Τα αποτελέσματα, δε, όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο, ανακοινώθηκαν μέσω... τηλεδιάσκεψης λόγω της καραντίνας!
«Άνοιξα τα μάτια μου και είδα πόσο σημαντική είναι η οικονομική ασφάλεια. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σήμερα οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους», ανέφερε ο Βλάχος στο ''Entertainment Tonight'' για τη μεγάλη νίκη του, σχολιάζοντας και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
«Το πρώτο εκατομμύριο που κέρδισα στο Survivor το επένδυσα σε ακίνητα. Το καλύτερο πράγμα να κάνεις είναι να ξεπληρώνεις τα στεγαστικά σου δάνεια και να είσαι ασφαλής», πρόσθεσε.

00:00
00:01


00:00
00:01

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου