ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπές, κατά περίπτωση, στην Καστοριά - Σύλληψη 64χρονου στην Κοζάνη για παράβαση του νόμου περί όπλων


Συνελήφθησαν την Τρίτη (05-05-2020) το βράδυ στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, δύο 17χρονοι, για κλοπές κατά περίπτωση.


Συγκεκριμένα, έπειτα από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω, τις νυχτερινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, είχαν αφαιρέσει από ψυγείο περιπτέρου στην Καστοριά, ιδιοκτησίας 63χρονου, 30 κουτάκια μπύρας αξίας 40 ευρώ, ενώ ο ένας εξ αυτών είχε αφαιρέσει κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και ένα ποδήλατο, ιδιοκτησίας 25χρονου, το οποίο αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, ενώ προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς.

Σύλληψη 64χρονου στην Κοζάνη για παράβαση του νόμου περί όπλων





Συνελήφθη την Τρίτη (05-05-2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 64χρονος ημεδαπός, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω αστυνομικοί συνέλαβαν τον 64χρονο, καθώς νωρίτερα είχε πυροβολήσει άσκοπα μία φορά στον αέρα, ενώ κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• δύο (2) κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε νόμιμα,
• τέσσερα (4) φυσίγγια και
• ένας (1) χρησιμοποιημένος κάλυκας.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου