ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Οι 7 χειρότεροι τρόποι να χωρίσεις με τον σύντροφό σου σύμφωνα με τους ειδικούς



Ο χωρισμός δεν είναι ποτέ
εύκολος ή ευχάριστος.


Φυσικά άλλοι τρόποι είναι καλύτεροι και πιο ευγενικοί, ενώ άλλοι είναι χειρότεροι και από τον ίδιο τον χωρισμό.

Το να πληγώσεις κάποιον που μοιραστήκατε μαζί χρόνο είναι άδικο και για τις δύο πλευρές.

Ο ίδιος ο χωρισμός είναι αρκετά δύσκολος, δεν πρέπει να το κάνουμε ακόμα χειρότερο!

Ποιοι είναι όμως οι χειρότεροι τρόποι να χωρίσεις κάποιον;

Σίγουρα σου έρχονται στο μυαλό διάφορα είτε ως θύτης είτε ως θύμα!

1. Ghosting

Το trend της εποχής! Ghosting είναι όταν εξαφανίζεσαι και αφήνεις τον άλλον «στα κρύα του λουτρού». Η απόρριψη είναι σκληρή αλλά αυτό είναι κάτι ακόμη χειρότερο καθώς καθυστερεί την διαδικασία επούλωσης και το «κλείσιμο» της σχέσης. Μένεις με αναπάντητα ερωτήματα και δίνεις τη δική σου μάχη να το ξεπεράσεις.




2. Η αργή εξαφάνιση

Ένας άλλος άσχημος τρόπος είναι να αρχίζεις να φεύγεις σιγά-σιγά από τη ζωή του άλλου χωρίς να τον αντιμετωπίζεις στα ίσια ώστε να χωρίσεις. Αποφεύγεις την δύσκολη κουβέντα και τις εξηγήσεις. Δίνεις στον άλλον με αυτή τη συμπεριφορά και χωρίς λόγια να καταλάβει ότι δεν θες να συνεχίσεις.

3. Δικαιολογίες ή ψέματα

Μπορεί η αλήθεια να είναι σκληρή αλλά πάντα είναι η καλύτερη επιλογή. Οι δικαιολογίες και τα ψέματα είναι ψυχοφθόρα και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν.

4. Δημόσιος χωρισμός


Το να χωρίσεις δημόσια ή μπροστά σε κόσμο για να αποφύγεις τις σκηνές μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Είναι πολύ άσχημο για τον άλλον και σίγουρα θα του προκαλέσεις αισθήματα εξευτελισμού. Το καλύτερο είναι κατ' ιδίαν και κάπου ήσυχα, οι δύο σας.

5. Απιστία

Πολλοί το βρίσκουν σαν την εύκολη λύση. Απιστούν ή βρίσκουν τον επόμενο, ώστε να μπορέσουν να χωρίσουν πιο εύκολα. Αν όμως δεν θες να είσαι πλέον σε αυτή τη σχέση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το εκφράσεις, να χωρίσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου.

6. Αιφνιδιασμός


Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αιφνιδιάσεις τον σύντροφό σου με την απόφασή σου να χωρίσετε. Εκεί που δεν το περιμένει, τον αφήνεις να διαχειριστεί κάτι τόσο σοβαρό πληγωμένος και μπερδεμένος.


7. Χωρισμός μέσω μηνύματος

Last but not least! Και εννοούμε όλους τους δυνατούς τρόπους: Μήνυμα (γραπτό ή ηχητικό), post it και οποιοδήποτε από τα social media! Ναι, ξέρουμε ότι είναι εύκολος τρόπος για αυτόν που το κάνει αλλά δεν υπάρχει χειρότερο από το να σε παρατάνε γραπτώς και χωρίς εξηγήσεις. Δείχνει ότι φοβάσαι να το πεις από κοντά και να φανείς ντόμπρος με την απόφασή σου.





Όπως και να έχει, καλός χωρισμός δεν υπάρχει. Τουλάχιστον, φρόντισε ο τρόπος σου να είναι σωστός, ειλικρινής και ευγενικός και το face to face είναι το καλύτερο.



bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου