ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Γιώργος Αμανατίδης (Βουλευτής Κοζάνης): Συνάντηση εργασίας στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος για να διατεθούν καυσόξυλα στους κατοίκους των παραδασόβιων οικισμών..


Σε συνέχεια των δεσμεύσεων που αναλάβαμε προκειμένου να διασφαλιστούν τα αναγκαία ποσά για να διατεθούν καυσόξυλα στους κατοίκους των
παραδασόβιων οικισμών και να γίνει έγκαιρα η εκταμίευσή τους, ώστε οι εργασίες υλοτόμησης να λάβουν χώρα στο διάστημα πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων του φθινοπώρου, οργανώθηκε συνάντηση εργασίας στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Αμανατίδης Γιώργος, ο Βουλευτής Ν. Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Γενικός Δ/ντής Δασών κ. Βακάλης Δημήτριος, ο Δ/ντής Προστασίας Δασών κ. Γκουντούφας Ευάγγελος και ο Δ/ντής Διαχείρισης Δασών κ. Δρούγας Παναγιώτης.

Συμφωνήθηκε ο τρόπος προώθησης των ανωτέρω ώστε τα ποσά που θα διατεθούν να είναι τα αναγκαία και να καταβληθούν έγκαιρα.

Στο πλαίσιο αυτό δρομολογούνται άμεσα οι αναγκαίες διαδικασίες συμπλήρωσης με πρόσθετο ποσό πέραν αυτού που διαθέτει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας.

Τέθηκε επίσης και το θέμα της ξύλευσης των δημοσίων δασών Τρανοβάλτου, Λαζαράδων, Φρουρίου και Τριγωνικού Ν. Κοζάνης για το οποίο είναι δρομολογημένες οι διαδικασίες από την Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου στην Κοζάνη.

Γιώργος Αμανατίδης
Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου