ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Σάκης Φωλίνας: Αμεση δραστηριοποίηση του περιφερειακού καταστήματος του ΕΛΓΑ και την αποστολή κλιμακίου στο Καρπερό (εικόνες)

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε την Πέμπτη το δημοτικό διαμέρισμα Καρπερού προκαλώντας
πολυάριθμες ζημιές σε μεγάλη έκταση φυτικού κεφαλαίου.
Καταστροφές υπέστησαν αγροτεμάχια με καλλιέργειες σιτηρών οσπρίων , καπνού,τομάτας ,ψυχανθών αλλά και διαφόρων μεμονωμένων δενδροκαλλιεργειών.
Σήμερα μετά την άμεση δραστηριοποίηση του περιφερειακού καταστήματος του ΕΛΓΑ και την αποστολή κλιμακίου έγινε μια πρώτη εκτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης,παρουσία του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Δ.Κορδίλα ,των αντιδημάρχων ,δημοτικών συμβούλων , γεωπόνων και παραγωγών.
Λόγω της μεγάλης έκτασης του προβλήματος οι επισκέψεις έγιναν δειγματοληπτικά και προσδιορίστηκαν κτήματα στα οποία υπήρχε δυνατότητα πρόσβασης μετά την θεομηνία .
Οι παραγωγοί οφείλουν τις επόμενες μέρες να προβούν στις δηλώσεις ζημίας ώστε να γίνουν σύντομα οι εκτιμήσεις από τους γεωτεχνικούς του ΕΛΓΑ.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ κ Βρόντζο και όλους του συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν άμεσα από την πρώτη στιγμή των δυσάρεστων γεγονότων κατανοώντας για ακόμη μια φορά την σπουδαιότητα του πρωτογενή τομέα ...!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου