ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Σάκης Φωλίνας: Αμεση δραστηριοποίηση του περιφερειακού καταστήματος του ΕΛΓΑ και την αποστολή κλιμακίου στο Καρπερό (εικόνες)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Σάκης Φωλίνας: Αμεση δραστηριοποίηση του περιφερειακού καταστήματος του ΕΛΓΑ και την αποστολή κλιμακίου στο Καρπερό (εικόνες)

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε την Πέμπτη το δημοτικό διαμέρισμα Καρπερού προκαλώντας
πολυάριθμες ζημιές σε μεγάλη έκταση φυτικού κεφαλαίου.
Καταστροφές υπέστησαν αγροτεμάχια με καλλιέργειες σιτηρών οσπρίων , καπνού,τομάτας ,ψυχανθών αλλά και διαφόρων μεμονωμένων δενδροκαλλιεργειών.
Σήμερα μετά την άμεση δραστηριοποίηση του περιφερειακού καταστήματος του ΕΛΓΑ και την αποστολή κλιμακίου έγινε μια πρώτη εκτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης,παρουσία του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Δ.Κορδίλα ,των αντιδημάρχων ,δημοτικών συμβούλων , γεωπόνων και παραγωγών.
Λόγω της μεγάλης έκτασης του προβλήματος οι επισκέψεις έγιναν δειγματοληπτικά και προσδιορίστηκαν κτήματα στα οποία υπήρχε δυνατότητα πρόσβασης μετά την θεομηνία .
Οι παραγωγοί οφείλουν τις επόμενες μέρες να προβούν στις δηλώσεις ζημίας ώστε να γίνουν σύντομα οι εκτιμήσεις από τους γεωτεχνικούς του ΕΛΓΑ.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ κ Βρόντζο και όλους του συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν άμεσα από την πρώτη στιγμή των δυσάρεστων γεγονότων κατανοώντας για ακόμη μια φορά την σπουδαιότητα του πρωτογενή τομέα ...!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου