ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Δεν ικανοποιούνται με τίποτα: Έξι ζώδια που δεν μένουν ποτέ ευχαριστημένα με τις αποφάσεις τους


Έξι ζώδια που δεν μένουν ποτέ ικανοποιημένα με τις αποφάσεις που παίρνουν.


Δίδυμοι
Λόγω της δυαδικής φύσης τους, οι Δίδυμοι φιλοδοξούν να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά ξεμένουν από δυνάμεις λόγω της αυτοαμφισβήτησης. Στην αρχή είναι σίγουροι για τις επιλογές τους και ταυτόχρονα αρχίζουν και το μετανιώνουν και κατακλύζονται από φόβο για αυτό που μόλις έκαναν.
Πίσω από τη θετική τους επιλογή, αισθάνονται ντροπή, κάτι που δεν μπορούν ποτέ να παραδεχτούν. Οι Δίδυμοι κρύβουν κρυφά αισθήματα βαθιάς κατωτερότητας. Δεν μπορούν να ικανοποιηθούν έως ότου συμβιβαστούν με αυτό που τους ενοχλεί καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους.
Καρκίνος
Μέσα στην ανάγκη του Καρκίνου να κρατήσει τους φίλους και την οικογένειά του ευτυχισμένους, υπάρχει ένας βαθιά ριζωμένος φόβος απόρριψης. Όπως και πολλοί άνθρωποι, ο Καρκίνος μπορεί να αγαπηθεί και να θαυμαστεί αλλά αναρωτιέται αν αξίζει τον κόπο. Αμφιβάλλει για τις προθέσεις των άλλων και περιμένει να έρθει η αυτοεκπληρούμενη προφητεία της απόρριψης ... και αυτή έρχεται.
Ο Καρκίνος δεν συνειδητοποιεί ότι η αυτοαμφισβήτηση του, δημιουργεί περαιτέρω αμφιβολίες και αυτό εκδηλώνεται ως η απόρριψη που φοβάται περισσότερο. Θα μπορούσε να είναι το πιο όμορφο και λαμπερό άτομο σε μια εκδήλωση αλλά δεν θα αισθανθεί ποτέ άξιος για τα ειλικρινά κομπλιμέντα που θα λάβει.
Παρθένος
Αν και η Παρθένος είναι ένα πολύ δυναμικό ζώδιο, είναι επίσης αρκετά αμυντικό, γεγονός που υποδηλώνει ότι υπερασπίζεται κάτι. Πιθανότατα αυτό που υπερασπίζεται είναι μια αίσθηση κατωτερότητας, κάποια ψυχρή σκιά που την κάνει να νιώθει σαν απόβλητη και ανίκανη να ενταχθεί στην κοινωνία.
Η δυσαρέσκεια της Παρθένου σχετίζεται άμεσα με την αίσθηση της έλλειψης ικανότητας επιτυχίας. Αναζητά το μεγαλείο, αλλά σπάνια το επιτυγχάνει, καθώς σαμποτάρεται από μόνη της, λόγω της τελειομανίας της. Βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη και αντικρύζει κάποιαν που δεν θέλει να αποδεχτεί: κάποιαν αδύναμη και ευάλωτη.
Ζυγός
Οι περισσότεροι Ζυγοί είναι ευγενικοί και πολύ συμπαθητικοί. Θα παρατηρήσεις, ωστόσο, ότι ποτέ δεν πρόκειται να μιλήσουν για τον εαυτό τους. Θα δείξουν ότι είναι γλυκά άτομα, μέχρι να αισθανθούν πολύ εκτεθειμένοι. Και τότε θα τους δεις να καταφεύγουν στην πραγματική τους φύση.
Εάν το προσωπείο του Ζυγού είναι κατεβασμένο, θα δεις ένα άτομο που επιτίθεται και ενεργεί με αντικοινωνικό τρόπο, κάποιον που είναι βαθιά δυσαρεστημένος με τον εαυτό του και στρέφεται εναντίον του κόσμου λόγω της δικής του έλλειψης αυτοεκτίμησης. Είναι το μίσος για τον εαυτό του που ωθεί τον Ζυγό να δημιουργεί μιαν άλλην εικόνα και θα τρόμαζε αν κάποιος αντιλαμβανόταν το πραγματικό του πρόσωπο.
Σκορπιός
Ο Σκορπιός, δυστυχώς, παίρνει συνεχώς λανθασμένες αποφάσεις, γνωρίζοντας ότι αυτές οι αποφάσεις είναι λανθασμένες και απαίσιες. Το κάνει αυτό επειδή έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν μπορεί να πάρει σωστή απόφαση. Είναι αυτό που βρίσκεται στην καρδιά των σαδιστικών του τρόπων - τιμωρεί τους άλλους επειδή αισθάνεται ότι ο ίδιος χρειάζεται τιμωρία.
Ο Σκορπιός είναι ο άρχων της εκτροπής. Δεν θέλει να δεις τι πραγματικά συμβαίνει, ώστε να νομίσεις ότι φταις εσύ. Όσο περισσότερο το κάνει αυτό, τόσο χειρότερα αισθάνεται και όσο χειρότερα αισθάνεται, τόσο περισσότερο θα πρέπει να πληρώσεις για τη δυσαρέσκεια και την κακή αυτοεκτίμηση του.
Ιχθείς
Υπάρχει μια ύπουλη πτυχή στους Ιχθείς όταν δεν αισθάνονται αρκετά καλά. Από τη μία πλευρά, υποφέρουν από συναισθήματα αναξιότητας, ενώ από την άλλη, γνωρίζουν ότι αυτό το είδος προβολής λειτουργεί για αυτούς, οπότε χρησιμοποιούν τη δυσαρέσκεια τους προς όφελός τους.
Ας πούμε, για παράδειγμα, ότι γίνεται ένα πάρτι και ο Ιχθύς είναι εκεί. Τα συναισθήματα ανασφάλειας που αναδύονται, τον πιέζουν να θέλει να φύγει από το πάρτι, αλλά η πιο κακόβουλη πλευρά αυτού του ζωδίου θα χρησιμοποιήσει αυτή τη νεύρωση προς όφελός του. Δείχνοντας στους άλλους ότι είναι ευαίσθητος, αδύναμος και νευρικός, θα καταφέρει να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου