ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι -Ραγδαίες εξελίξεις: Βρέθηκε ο οδηγός που μετέφερε την «μαυροφορεμένη»

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, καθώς
σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εντοπίστηκε ο οδηγός που μετέφερε την «μαυροφορεμένη» γυναίκα στο σημείο της επίθεσης, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Alpha, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέφερε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε για την επίθεση και πρόσθεσε ότι άφησε την «μαυροφορεμένη» λίγα μέτρα πιο κάτω, περίπου 7 λεπτά προτού η δράστις ρίξει το βιτριόλι στην 33χρονη.

Παράλληλα, η ΕΡΤ μετέδωσε μία σημαντική εξέλιξη, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, υπάρχει κάμερα κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την «μαυροφορεμένη» γυναίκα να φτάνει στην Καλλιθέα, λίγα λεπτά πριν την επίθεση, να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν υπάρχει εικόνα της γυναίκας όταν βγαίνει και η εικόνα από την άφιξή της δεν είναι τόσο καθαρή για να φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Παρόλα αυτά, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι με ειδική επεξεργασία του βίντεο, θα ανασυνθέσουν το πρόσωπό της γυναίκας, ώστε να βοηθήσουν την 34χρονη να την θυμηθεί ή και να την αναγνωρίσει.
«Μια ψηλή, αδύνατη γυναίκα με σκουφί και μαύρη μάσκα μου έστησε ενέδρα», είπε η 34χρονη

«Μου είχε στήσει ενέδρα. Δεν κατάλαβα τίποτα. Στάθηκα μπροστά στο ασανσέρ και περίμενα. Κοιτούσα χαμηλά και ένοιωσα την παρουσία της να βγαίνει γρήγορα από τη σκάλα που έρχεται από το υπόγειο», ανέφερε αρχική η 34χρονη γυναίκα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μάλλον φορούσε σκουφί μαύρο, μαύρη προστατευτική μάσκα, ήταν ψηλή στο ύψος μου και αδύνατη. Κράταγε κάτι στα χέρια που πρέπει να ήταν μπουκάλι. Μου έριξε μεγάλη ποσότητα του υγρού, μια φορά, σε όλο το πρόσωπο μου και εξαφανίστηκε»

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ήθελε να μου κάνει τόσο κακό»
Ενώ, όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε μετά από την επίθεση με βιτριόλι, η 34χρονη είπε: «Έτρεξα γρήγορα δίπλα στο φαρμακείο και φώναζα ‘καίγομαι κάτι μου έριξαν’. Έπλυνα λίγο το πρόσωπο μου με νερό και έβγαλα κάποια από τα ρούχα που είχαν ποτίσει από το υγρό»

Τέλος, για τα κίνητρα που θα μπορούσε να έχει κάνεις εναντίον της, υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ήθελε να μου κάνει τόσο κακό. Ούτε με είχαν απειλήσει ούτε είχα διάφορες με κανέναν».

iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου