ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Η πρώτη Θεία Λειτουργία, μετά από καιρό, με την συμμετοχή πιστών στην Ευαγγελίστρια Γρεβενών (εικόνες)

Με αισθήματα χαράς και δοξολογία προς τον Θεό, υποδέχτηκαν κλήρος και λαός την απόφαση για την άρση των περιοριστικών μέτρων στη Θεία Λατρεία και
έτσι την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 που οι ναοί μας άνοιξαν για να δεχτούν και πάλι τους πιστούς, οι χριστιανοί προσέτρεξαν στις Εκκλησίες για να συμμετάσχουν στην Θεία Λειτουργία και στο μυστήριο της Ζωής, την Θεία Ευχαριστία.

Δείτε και: Το κήρυγμα του Μητροπολίτη Γρεβενών κ Δαβίδ την Κυριακή της Σαμαρείτιδος (audio)







Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών, στον οποίο ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των πιστών σύμφωνα με τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου, τελέσθηκαν δύο Θείες Λειτουργίες για τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πιστών, στις οποίες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που βρέθηκε και πάλι με το ποίμνιό του ύστερα από την μεγάλη δοκιμασία του κορονοϊού που είχε ως αποτέλεσμα το προσωρινό κλείσιμο των ναών για τον λαό.


Στο τέλος της πρώτης Θείας Λειτουργίας, τελέσθηκε σε κλίμα συγκίνησης, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως πάντων των εκ της λοιμικής νόσου κεκοιμημένων αδελφών ημών.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου