ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

«Θα σου σπάσουν τα νεύρα»: Αυτά είναι τα έξι πιο στριμμένα ζώδια


Αυτά είναι είναι τα έξι ζώδια που θα σου σπάσουν τα νεύρα με την δυστροπία τους.


Κριός

Όταν ο Κριός στρεσάρεται, ο καθένας γύρω του, γίνεται ενοχλητικός. Όταν του σπάνε τα νεύρα, δεν έχει πλέον υπομονή και μπορεί να γίνει συγκρουσιακός, επιθετικός και να μην κάνει πίσω.

Είναι κατά τη διάρκεια αυτών των στιγμών όπου ο Κριός δεν σκέφτεται τα συναισθήματα κάποιου άλλου ή τι μπορεί να προκύψει από τις πράξεις του. Ο Κριός δεν είναι το χαρούμενο, ζωντανό πρόσωπο που συνήθως είναι και είναι καλύτερο να τον αποφύγεις μέχρι να ηρεμήσει.

Ταύρος

Αν ο Ταύρος μπει σε μια από τις φάσεις της επιμονής του, θα έχει μια κακή στάση. Και αυτό γιατί θεωρεί τον εαυτό του πιο έξυπνο και ανώτερο από όλους τους άλλους. Έχει πρόβλημα να κάνει συμβιβασμούς και όταν έχει μια τέτοια στάση, ένας συμβιβασμός μαζί του είναι αδύνατος.

Ο Ταύρος τείνει να πιστεύει ότι έχει πάντα δίκιο. Μην νομίζεις ότι επειδή ο Ταύρος μπορεί να είναι ο ισχυρός σιωπηλός τύπος, δεν θα μπει σε μια φυσική μάχη, γιατί θα μπορούσε πάρα πολύ απλά να το κάνει.

Δίδυμοι

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Δίδυμος μπορεί να έχει μια κακή συμπεριφορά είναι επειδή μπορεί να είναι τόσο αναποφάσιστος και αυτό τον κάνει ανήσυχο. Όταν τελικά αποφασίσει μετά από ένα πισωγύρισμα, μπορεί να μετανιώσει για αυτή την απόφαση μία ώρα αργότερα.

Οι Δίδυμοι τείνουν να αναλαμβάνουν projects που είναι υπερβολικά μεγάλα για να τα χειριστούν και αντί να είναι ειλικρινείς και να το παραδεχτούν, συνεχίζουν να τα κάνουν ενώ παράλληλα δημιουργούν δυσαρέσκεια γύρω τους.

Σκορπιός

Ένα πράγμα που συμβάλλει στην κακή συμπεριφορά του Σκορπιού είναι το γεγονός ότι μπορεί να ζηλεύει εξαιρετικά τις επιτυχίες άλλων, ακόμα και όταν αυτός είναι επιτυχημένος. Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει εχθρικός και δυσαρεστημένος όταν σκέφτεται ότι δεν εκτιμάται ή δεν παίρνει αυτό που αισθάνεται ότι αξίζει.

Υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά πίσω από την κακή στάση τους και δεν παίζουν όταν είναι θυμωμένοι με κάποιον. Η εκδίκηση είναι κάτι με το οποίο ο Σκορπιός είναι εξοικειωμένος.

Υδροχόος

Μερικές φορές είναι εύκολο να πούμε ότι ένας Υδροχόος έχει μια κακή συμπεριφορά επειδή είναι πολύ σαρκαστικός και κυνικός. Κανείς δεν θέλει να είναι στο επίκεντρο του σαρκασμού του, επειδή το παίρνει προσωπικά και ενοχλείται.

Μπορεί επίσης να είναι αλαζονικός και να λειτουργεί με υπεροψία, κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο φιλικό, αλλά ο Υδροχόος είναι γνωστός για τον τρόπο του να αποστασιοποιείται. Η κακή συμπεριφορά του εξαρτάται από τη διάθεσή του, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν μια κακή συμπεριφορά όταν τους φέρονται με σκληρότητα και τους επικρίνουν. Τείνουν να κριτικάρουν παραπάνω από το συνηθισμένο και μερικές φορές το κριτικό μάτι τους επικεντρώνεται σε άλλους ανθρώπους.

Οι Παρθένοι είναι έξυπνοι και μπορεί να είναι ξερόλες, οπότε αν κάποιος τους προκαλέσει σε ότι αφορά στη γνώση τους, δεν θα είναι καλοί μαζί του. Αντ 'αυτού, θα θυμώσουν και θα είναι σαφές από την κακή συμπεριφορά τους, ότι θέλουν να «κατατροπώσουν» τον αμφισβητία.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου