ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Η μόνη συνταγή για ψωμί που χρειάζεσαι -Για ψωμάκια σκέτο αφρό, γίνονται πανεύκολα


Συνταγές για ψωμί υπάρχουν πολλές. Αυτή η συνταγή την οποία μοιράστηκε μια μητέρα στο Facebook
για αφράτα ψωμάκια, όμως, είναι πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες.

Και η διαφορετικότητα της συνταγής δεν οφείλεται στο ότι απλά το ψωμί μας περιέχει τυρί κρέμα, αλλά στο αποτέλεσμα που δίνει: Μικρά αφράτα ψωμάκια, για να τα γεμίσετε με τυρί και αλλαντικά, την αγαπημένη σας μαρμελάδα, λίγο μέλι ή απλά για να τα φάτε έτσι απλά σκέτα.

Μια πραγματικά υπέροχη και άκρως διασκεδαστική συνταγή.

Υλικά συνταγής για αφράτα ψωμάκια
ul>

  • 150ml χλιαρό γάλα



  • 5γρ. ξηρή μαγιά



  • Ενα αυγό



  • 300g αλεύρι ψωμιού



  • λίγο αλάτι



  • 50γρ τυρί κρέμα



  • Εκτέλεση συνταγής για αφράτα ψωμάκια








    • Ξεκινάμε τη συνταγή μας βάζοντας όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ, με το γάντζο και ανακατεύουμε για 15 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα.
    • Βγάλτε τη ζύμη από τον κάδο του μίξερ, πλάστε το σε μια μπάλα και αφήστε σκεπασμένο να φουσκώσει για μια ώρα.
    • Χωρίστε τη ζύμη σε 12 ίσες μπαλίτσες.
    • Βάλτε τις μπαλίτσες ζύμης τη μια δίπλα στην άλλη σε ένα βουτυρωμένο ορθογώνιο ταψί.
    • Αφήστε τα να φουσκώσουν για 45 με 60 λεπτά, για δεύτερη φορά.
    • Πασπαλίστε τα με λίγο αλεύρι (ή λίγο γάλα αν θέλετε να γυαλίσουν) και ψήστε τα για 15 λεπτά στους 160 βαθμούς αέρα. Η συνταγή μας ολοκληρώθηκε, τα ψωμάκια είναι έτοιμα, απολαύστε τα ζεστά!
    iefimerida.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου