ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Κίνηση-ματ στην κρίση: Η ευφυής συμφωνία του Mr Jumbo για τα ενοίκια των καταστημάτων του

Η κίνηση που άλλαξε τα δεδομένα

Σε μία πρωτοφανή κίνηση προχώρησε ο Απόστολος Βακάκης πριν την κρίση του κορωνοϊού.
Όπως φαίνεται το γεγονός βοήθησε τα Jumbo να σταθούν όρθια παρά τον ορυμαγδό.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος το μίσθωμα ορισμένων καταστημάτων της αλυσίδας είναι συνδεδεμένο με τον τζίρο τους. Τα συμβόλαια που είχε υπογραφεί έθεταν αυτόματη προσαρμογή στο ενοίκιο ανάλογα με τον τζίρο του κάθε καταστήματος.

Έτσι τα έξοδα των ενοικίων των καταστημάτων ήταν ιδιαίτερα χαμηλά.

Νέα δεδομένα σε όλους τους τομείς της ζωής μας θέτει ο κορωνοϊός. Ο φονικός ιός ήρθε βίαια στη ζωή μας και έφερε τα πάνω κάτω. Μεγάλο ζήτημα βέβαια είναι να κρατηθεί ζωντανή η οικονομία καθώς το lockdown είχε ολέθριες συνέπειες για κάποιες επιχειρήσεις.

Γι’ αυτό προειδοποιεί ο Απόστολος Βακάκης. Ο mr Jumbo κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης περιέγραψε την τωρινή κατάσταση ως την τέλεια καταιγίδα. Επεσήμανε μάλιστα ότι ακόμη είμαστε στην αρχή και όχι στο τέλος του προβλήματος.

Ο κύριος Βακάκης σχολίασε ότι η φετινή χρονιά θα πρέπει να θεωρείται χαμένη αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά είναι καλύτερο να έχεις έναν χαμένο χρόνο παρά κλειστά μαγαζιά. Ο mr Jumbo εκτίμησε ότι τα πολυκαταστήματα παιχνιδιών θα επιβιώσουν εκτιμώντας παράλληλα πώς «πρέπει να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα».

Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του τονίζοντας ότι κανένα κατάστημα του δικτύου δεν πρόκειται να κλείσει. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι είναι αδύνατο να κάνει πρόβλεψη για το αν θα ξεσπάσει ξανά παρόμοια καταιγίδα. Όπως επεσήμανε κάθε πρόβλεψη μπορεί να ήταν λανθασμένη.

Σημείωσε μάλιστα ότι στόχος των Jumbo είναι να διατηρηθεί χωρίς να περάσει σε ζημιογόνο έδαφος. Σχολίασε ότι το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στα αποθέματα, ενώ οποιαδήποτε επένδυση είχε στο μυαλό του μπαίνει στον «πάγο» αφού όπως σημείωσε τίποτα δε λειτουργεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου