ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Τα 11 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει ο γυναικολόγος σας

GYNAIKOLOGOS


Ακολουθούν 11 πράγματα που μπορείτε να τα κρατήσετε κρυφά από όλους, εκτός από το γυναικολόγο σας.


Μπορεί να αισθάνεστε αμήχανα, μπορεί να ντρέπεστε, μπορεί από την άλλη, να μην έχετε κανένα ενδοιασμό και αυτό είναι το προτιμότερο, αλλά θα πρέπει να θυμάστε πως απέναντι στο γυναικολόγο σας, σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, θα πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς. Δεν είναι εκεί για να σας κρίνει αλλά για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οιοδήποτε πρόβλημα και να θεραπεύσετε ό,τι χρίζει θεραπείας. Ακολουθούν 11 πράγματα που μπορείτε να τα κρατήσετε κρυφά από όλους, εκτός από το γυναικολόγο σας.

1. Πόσους σεξουαλικούς συντρόφους είχατε μέχρι τώρα;

Είτε κοιμηθήκατε με έναν και μοναδικό, είτε με πολλούς περισσότερους δεν έχετε κανένα λόγο να νώθετε αμήχανα και έχετε πολλούς λόγους να είστε απόλυτα ευθείς με το γυναικολόγο σας. Όσα περισσότερα γνωρίζει, τόσο καλύτερη προσοχή και θεραπεία θα λάβετε.

2. Εάν κάνατε ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό

Ακόμα και αν μια φορά παρασυρθήκατε και δεν χρησιμοποιήσατε προφυλακτικό, καλό θα ήταν να το γνωρίζει ο γυναικολόγος σας. Μπορεί να μην αντιμετωπίσατε το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης και τα ακόλουθα ΠΑΠ να βγήκανε αρνητικά, αλλά κάποια νοσήματα θέλουν το χρόνο τους να εμφανιστούν και όσο περισσότερα γνωρίζει ο γιατρός, τόσο το καλύτερο.

3. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα οργασμού

Εάν δεν συμβουλεύεστε κάποιο σύμβουλο σχέσεων, τότε ο επόμενος αρμοδιότερος να σας βοηθήσει σε προβλήματα σεξουαλικής φύσης είναι ο γυναικολόγος σας. Χρησιμοποιείστε τις γνώσεις του και διαπιστώστε την περίπτωση που αυτό το πρόβλημά σας οφείλεται σε κάποιο ιατρικό θέμα.

4. Εάν έχετε αιμορραγία μετά τη σεξουαλική επαφή

Όσο αμήχανα και αν νιώθετε, αν παρατηρείτε αιμορραγία σε τακτική βάση μετά το σεξ, τότε καλό θα ήταν να επισκεφτείτε το γυναικολόγο σας. Ίσως οφείλεται σε ξηρότητα στην περιοχή ή σε κάποια μικρή μόλυνση. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να γνωρίζετε.

5. Εάν αντιμετωπίζετε διαταραχές στον κύκλο σας.. και τα υπόλοιπα ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου