ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Προσήχθη μια γυναίκα που κατηγορείται πως επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα


Πρόκειται για μία 35χρονη, η οποία κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν έχει ομολογήσει για την πράξη της.

Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούσε την υπόθεση, είναι κοντά να λύσει τον γρίφο έπειτα από σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εξετάζοντας εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας αλλά και τις αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα της επίθεσης.

Παράλληλα, αναζητείται και μια δεύτερη γυναίκα.

Σήμερα η εφημερίδα «Το Βήμα» ανέφερε πως η Αστυνομία εξιχνίασε την υπόθεση για την επίθεση με βιτριόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστις είναι μία γυναίκα από την Αθήνα, της οποίας τα ίχνη έχουν εξαφανισθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήδη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό κι επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση τις διωκτικές αρχές. Φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άντρα ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Κάτι ωστόσο που φέρεται να αρνείτο κι ο ίδιος ο εν λόγω άνδρας. Αστυνομικοί μιλούν για «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στα ίχνη της βασικής υπόπτου από σειρά πληροφοριών κι ύστερα από τον διαδοχικό αποκλεισμό άλλων σεναρίων κι άλλων προσώπων για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχαν ισχυρά άλλοθι.

Επιπλέον, σημαντικά στοιχεία συγκεντρώθηκαν -όπως ήδη έχει παρουσιάσει η εφημερίδα μας – από την ανάλυση κλήσεων στα σημεία εμφάνισης της 34χρονης (Καλλιθέα, Συγγρού στο ύψος του Φίξ, Ακαδημίας, Παγκράτι), τη μαρτυρία οδηγού ταξί κλπ.


Τα λάθη
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστις υπέπεσε σε λάθη σε σχέση με τις κλήσεις σε ταξί το διήμερο που είχε σχεδιάσει την επίθεση της, ενώ για ένα διάστημα υπήρχε σχετικός προβληματισμός στις αρχές, γιατί το κινητό τηλέφωνο άλλης γυναίκας που είχε θεωρηθεί ύποπτη εμφανιζόταν στις σαρώσεις κλήσεων στην Καλλιθέα και στο σημείο που έγινε η ρίψη του βιτριολιού. Ωστόσο, για αυτή τη γυναίκα δεν προέκυψε ότι είχε τελικώς οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Τέλος, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έχει γίνει άλλη μία προσαγωγή σχετικά με την ίδια υπόθεση. Συγκεκριμένα, πρόκειται για γυναίκα η οποία προμήθευσε το βιτριόλι στη δράστιδα.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου