ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη – Θα απολογηθεί την Τρίτη


Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.


Η 35χρονη ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί από τον ανακριτή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου η κατηγορούμενη αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Σημειώνεται ότι στην 35χρονη ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 35χρονη είχε εμμονή με την 34χρονη για ένα προσωπικό θέμα και αυτό φέρεται να ήταν το κίνητρο για την επίθεση με βιτριόλι, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν μια τηλεκάρτα – με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί – ένα κινητό, καθώς και μια περούκα. Είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία και κατοικεί στην περιοχή του Ζωγράφου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη, ενώ σημειώνεται ότι και οι δύο γυναίκες κατάγονται από τον ίδιο νομό.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.
Η Αστυνομία διενήργησε σήμερα έρευνα στο σπίτι της 35χρονης και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε κάποια ακόμη στοιχεία τα οποία διερευνώνται.    
 

Η αντιζηλία

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση των ερευνών τις διωκτικές αρχές.
Φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με δικηγόρο ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη, κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Αστυνομικοί μιλούν για προγενέστερη «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε στην επίθεση στο γραφείο ασφαλιστικής εταιρείας γιατί ήξερε -μέσα από ένα πλέγμα κοινών γνωριμιών- ότι εκεί εργαζόταν η 34χρονη, και δεν γνώριζε τη διεύθυνση της κατοικίας της.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έφτασαν στα ίχνη της βασικής υπόπτου από σειρά πληροφοριών κι ύστερα από τον διαδοχικό αποκλεισμό άλλων σεναρίων κι άλλων προσώπων για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχαν ισχυρά άλλοθι.
Επιπλέον, σημαντικά στοιχεία συγκεντρώθηκαν –όπως ήδη έχουν παρουσιάσει το in.gr και tovima.gr – από την ανάλυση κλήσεων στα σημεία εμφάνισης της 34χρονης (Καλλιθέα, Συγγρού στο ύψος του Φίξ, Ακαδημίας, Παγκράτι), τη μαρτυρία οδηγού ταξί κλπ.

Τα λάθη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστις υπέπεσε σε λάθη σε σχέση με τις κλήσεις σε ταξί το διήμερο που είχε σχεδιάσει την επίθεση της, ενώ για ένα διάστημα υπήρχε σχετικός προβληματισμός στις αρχές, γιατί το κινητό τηλέφωνο άλλης γυναίκας που είχε θεωρηθεί ύποπτη εμφανιζόταν στις σαρώσεις κλήσεων στην Καλλιθέα και στο σημείο που έγινε η ρίψη του βιτριολιού. Ωστόσο, για αυτή τη γυναίκα δεν προέκυψε ότι είχε τελικώς οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.
Τέλος, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έχει γίνει άλλη μία προσαγωγή σχετικά με την ίδια υπόθεση. Συγκεκριμένα, πρόκειται για γυναίκα η οποία προμήθευσε το βιτριόλι στη δράστιδα.

Δικηγόρος 34χρονης στο MEGA: Η Ιωάννα δεν είχε αναφέρει την προσαχθείσα σε συζητήσεις

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης μίλησε στο MEGA για την κατάσταση της υγείας της κοπέλας που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.
Ο κ. Λύτρας όπως ανέφερε αυτά που γνωρίζει και ο ίδιος είναι «ότι έχει γίνει προσαγωγή μιας ύποπτης Ελληνίδας, περίπου 35 ετών. Δεν γνωρίζω, αν έχει γίνει σύλληψη».
Σημείωσε μάλιστα ότι: «Η Ιωάννα, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Έχει ενημερωθεί ότι έχει γίνει η προσαγωγή και περιμένει. Πρώτα θα γίνει η σύλληψη και μετά θα μάθει λεπτομέρειες. Μου ζήτησε όταν έχω οποιοδήποτε νέο να την ενημερώσω».
Αναφορικά με το αν το θύμα γνώριζε την 35χρονη ύποπτη ο κ. Λύτρας κατέστησε σαφές ότι δεν γνώριζε αυτή τη γυναίκα η Ιωάννα: «Δεν την είχε αναφέρει σε συζητήσεις. Είχα πει ότι δεν έχει σχέση με αυτή την κοπέλα. Σας έλεγα ότι η Ιωάννα δεν την γνωρίζει.  Η Ιωάννα έδωσε τους κωδικούς, τα μηνύματά της, τα έδωσε όλα στις Αρχές. Έχουμε να κάνουμε με μια δράστη που η Ιωάννα δεν γνώριζε. Και επιβεβαιώνεται ότι είχε κάνει πολύ καλό σχεδιασμό.Όταν κάποιον άνθρωπο τον έχεις συναντήσει 2-3 φορές. Δεν πάει εκεί το μυαλό σου».
Όσο για την κατάσταση της υγείας, ο δικηγόρος της ανέφερε πως: «Η Ιωάννα από το Σάββατο έως σήμερα, είναι στη χειρότερη κατάσταση που εγώ την έχω δει. Έχει αφόρητους πόνους. Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, θέλει να γίνει η σύλληψη».
Ενώ κλείνοντας ο κύριος Λύτρας καταφέρθηκε κατά όλων εκείνων που «κατηγόρησαν το θύμα», σημειώνοντας ότι «κάποιοι φρόντισαν να βγάλουν την κακία τους σε έναν άνθρωπο καθημερινό».

Κεχαγιόγλου στο MEGA: Εκπροσωπώ την οικογένεια της 35χρονης ύποπτης

Για την υπεράσπιση της 35χρονης που θεωρείται η βασική ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα μίλησε ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου.
Ο κ. Κεχαγιόγλου μίλησε στο MEGA και τόνισε πως «τα αδέρφια της 35χρονης κατηγορούμενης, μου ζήτησαν να αναλάβω ως νομικός παραστάτης την υπεράσπιση της αδερφής τους. Δύο άνδρες και μια κοπέλα, η οικογένεια έχει τέσσερα παιδιά. Για να είμαι δικηγόρος της, πρέπει να παρουσιαστούμε ενώπιον εισαγγελέως και ανακριτή».
Δείτε επίσης: Η μουσουλμάνα οδηγός ΚΤΕΛ στην Κομοτηνή που κέρδισε τα εύσημα της ΠτΔ
«Εκπροσωπώ την οικογένειά της. Τα αδέρφια της δεν έχουν μιλήσει μαζί της. Αν η προσαρμογή μετατραπεί σε σύλληψη, κι εφόσον διοριστώ, θα μπορώ να μιλήσω. Έχω έγγραφη εξουσιοδότηση από την οικογένεια», τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Το MEGA στη γειτονιά της 35χρονης – Η αλλαγή στη συμπεριφορά της

Στη γειτονιά της 35χρονης γυναίκας που προσήχθη σήμερα, ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, βρέθηκε το MEGA.
Η προσαχθείσα εντοπίστηκε στου Ζωγράφου, όπου και προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα.
Η βασική ύποπτη, όπως λένε και οι γείτονές της, συνέχισε κανονικά τη ζωή της, μετά την επίθεση.
Άπαντες μιλούν για μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, που τις τελευταίες ημέρες όμως παρατήρησαν ότι ντυνόταν λιγότερο καλά ντυμένη, πιο απλά με φόρμες κ.λ.π
Ο Κώστας Χιώτης, γείτονας της 35χρονης προσαχθείσας, περιέγραψε στην κάμερα του MEGA την κοπέλα κάνοντας λόγο για μια πολύ πρόσχαρη παρουσία.
«Μένω με την κοπέλα στην ίδια πολυκατοικία. Μένει με τον αδερφό της και οι δύο είναι παιδιά πολύ ήσυχα, δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα, γύρω στις 8 η ώρα έγινε η προσαγωγή» είπε.
«Μένουν στο διαμέρισμα με τον αδερφό της πέντε χρόνια. Ήταν πολύ ευγενική κοπέλα, χαμογελαστή, πρόσχαρη, εντυπωσιακή σαν γυναίκα» συμπλήρωσε.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου