ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Οι Αρχές ψάχνουν τους δράστες στο παρελθόν του 53χρονου επιχειρηματία

Νεκρή η 37χρονη γυναίκα, σοβαρά τραυματισμένος ο άντρας - Το χρονικό της ενέδρας

Με ποινικό παρελθόν φαίνεται πως είναι ότι ο 53χρονος που νοσηλεύεται τραυματισμένος μετά τη μαφιόζικη επίθεση από την οποία σκοτώθηκε η 37χρονη σύζυγός του και συνεπιβάτιδά του στη μοτοσικλέτα.

Το ζευγάρι επέβαινε σε μοτοσικλέτα όταν δίπλα τους έφθασε δεύτερο δίκυκλο και ο συνεπιβάτης άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Ήταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, και η επίθεση πραγματοποιήθηκε στη Λιθακιά της Ζακύνθου, στην περιοχή Άγιος Σώστης. Ο άνδρας αν και τραυματισμένος κατάφερε να οδηγήσει μέχρι το σπίτι φίλου του εκεί κοντά, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Οι δύο άνδρες επέστρεψαν μαζί στο σημείο της επίθεσης και είδαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή. Ο 53χρονος νοσηλεύεται τραυματισμένος με τρεις βολίδες στο σώμα του.

Οι πρώτοι αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς πως οι δράστες είχαν λευκή μοτοσικλέτα και φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα. Κάποιοι είπαν ότι φορούσαν στολή χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν ήταν περιβολή αστυνομικού ή όχι. Όλα τα στοιχεία δείχνουν μαφιόζικη εκτέλεση και οι Αρχές ερευνούν το ποινικό παρελθόν του 53χρονου τραυματία. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες πριν φύγουν από τη Ζάκυνθο, ενώ η μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην Αστυνομία.
Το χρονικό της ενέδρας


Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Ζακύνθου, από την δολοφονία της 37χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό του 53χρονου συζύγου της, το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Σώστη Ζακύνθου.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ρίξει το βάρος σε υποθέσεις που απασχόλησαν τη δικαιοσύνη κατά το παρελθόν και αφορούν τον 53χρονο άντρα.

Οι δράστες που σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, έδωσαν στο θύμα την εντύπωση πως πρόκειται για αστυνομικούς. Όταν είδαν την μοτοσικλέτα του 53χρονου φαίνεται να του έκαναν σήμα να σταματήσει και όταν αυτός επιβράδυνε την μηχανή, τότε οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους, σκοτώνοντας ακαριαία την 37χρονη γυναίκα του.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και συλλέγουν ότι διαθέσιμο στοιχείο υπάρχει, σε μια προσπάθεια να βρουν τους δράστες το συντομότερο δυνατό, ενώ η μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην Αστυνομία.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου