ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Κυριάκος Ταταρίδης : Δύο διαφορετικές Ανακοινώσεις για το Προσφυγικό από Βουλευτή και Δήμαρχο...


Διάβασα στα τοπικά μας μέσα τις ουσιαστικά διαφορετικές ανακοινώσεις τόσο του Βουλευτή κ. Πάτση όσο και του Δημάρχου κ. Δασταμάνη.


Από την πρώτη ανάγνωση προέκυψε ένα πρώτο ερώτημα για την μετεγκατάσταση των προσφύγων από τα ξενοδοχεία, όπου ο κ. Βουλευτής μιλά για κλειστή δομή Εντός Ορίων του Νομού μας, ενώ ο κ. Δήμαρχος για Αναλογική Κατανομή σε δομές σε επίπεδο Περιφέρειας.  Μάλιστα, ο κ. Πάτσης συμπληρώνει πως η μετεγκατάσταση αυτή θα συνοδεύεται με «δώρα φέροντας».

Με λίγα λόγια αγαπητοί μου συμπατριώτες το πρόβλημα δεν θα λυθεί απλά θα το μεταφέρουν στην ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ.

Αγαπητοί μου αιρετοί άρχοντες και αγαπητοί μου συμπατριώτες:
  1. Οι πρόσφυγες χαίρουν της φιλοξενίας μας, λόγω της ειδικής κατάστασης που επικρατεί στις χώρες τους, η οποία προέκυψε εκτός δικής μας ευθύνης.
Η εκδήλωση ανθρωπιάς και φιλόξενης στάσης είναι δεδομένη, αλλά είναι όμως και χρονικά ορισμένη. Όσοι δεν τυγχάνουν ασύλου επιστρέφουν στις χώρες τους και όσοι το αποκτήσουν δεν γίνονται μόνιμοι κάτοικοι, αλλά παραμένουν σε προστασία φιλοξενίας έως ότου η κατάσταση στις χώρες τους να ομαλοποιηθεί.
  1. Κύριε Βουλευτή, εσύ που διαλαλούσες να φύγουν οι μετανάστες, με την ανακοίνωσή σου δημιουργείς επικίνδυνες συνθήκες για την κοινωνική μας συνοχή. Όταν θα σταματήσει η γενναία χρηματοδότηση των προσφύγων που σήμερα διάγουν άνετα, θα προκύψουν συμπεριφορές και καταστάσεις από απελπισμένους ανθρώπους που δεν μπορούμε να διανοηθούμε τις διαστάσεις που θα πάρουν και τις αντίστοιχες συνέπειες που θα προκύψουν.
  2. Κύριοι, μην διανοηθείτε να κάνετε χρήση του οικισμού στα Πατώματα για την κλειστή δομή, κάτι που θα αποτελέσει ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Και επιτέλους κύριε Βουλευτή, δώστε λύση και παραχωρήστε τα οικόπεδα στους σεισμόπληκτους που τα δικαιούνται.
  3. ‘Έχοντας την πρόσφατη εικόνα του Έβρου, όπου πρόσφυγες έφθασαν στα σύνορα και βρίσκοντας τα κλειστά, άρχισαν να επιτίθενται κατά των φρουρών μας, μας δείχνει την επιθετική διάθεση ορισμένων, η οποία μπορεί να εκδηλωθεί και από άτομα τα οποία βρίσκονται ήδη μέσα στην χώρα μας. Οι Τούρκοι εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση με Σομαλούς, Πακιστανούς και πάσης φύσης εκπαιδευμένους φανατικούς μουσουλμάνους, απειλούν την εθνική μας συνοχή με ύπουλο σχεδιασμό εσωτερικής φθοράς. Μην βλέπετε μόνο τις οικογένειες με τα μικρά παιδιά, κοντά σε αυτές υπάρχουν και χιλιάδες νέοι 20-25 ετών, που πιθανόν να βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία για την αποσταθεροποίηση της χώρας μας με ύπουλο σχεδιασμό των Τούρκικων μυστικών κέντρων.
Όσοι αισθάνονται αλληλέγγυοι με το δράμα της Συρίας που πράγματι χρίζει φιλοξενίας, μην παρασύρονται από αντιρατσιστικά συναισθήματα, γιατί κάποια στιγμή θα καταλάβουν πως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά πρώτα από όλα είμαστε Έλληνες πατριώτες που αγαπούν και προσπαθούν να προστατεύσουν το παρόν και κυρίως το μέλλον της χώρας μας.

Αυτά για τώρα και θα επανέλθω, ελπίζω όχι δριμύτερος.
Μετά τιμής
Κυριάκος Τατρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου