ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Δεν φαντάζεσαι τι αρέσει στις γυναίκες...


Πόσο καλά γνωρίζεις το γυναικείο φύλο; Οι γυναίκες ελκύονται από πράγματα που ούτε καν μπορείς να φανταστείς
κι εμείς είμαστε εδώ, για να στα αποκαλύψουμε.

Η πλειονότητα των ανδρών αναρωτιέται καθημερινά κατά πόσο αρέσει στις γυναίκες και κάνει πολλά πράγματα για να τις εντυπωσιάσει. Ωστόσο, δεν θέλει κόπο, αλλά… τρόπο. Εξάλλου, υπάρχουν στοιχεία που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά σε έναν άνδρα, όση εντύπωση κι αν προκαλούν στο πρώτο άκουσμα.





Τα πέντε χαρακτηριστικά, που πάντα τραβούν τα γυναικεία βλέμματα…
Γυαλιά οράσεως:
Πριν από μερικά χρόνια το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης διεξήγαγε μια μελέτη, η οποία αποκάλυψε ότι οι γυναίκες γενικά προσελκύονται περισσότερο από άνδρες που φορούν γυαλιά οράσεως, σε σχέση με όσους δεν το κάνουν. Τα γυαλιά είναι ένα σημάδι νοημοσύνης και, όσο κι αν νομίζετε ότι στις κυρίες μετράει το μέγεθος του δικεφάλου σας, είναι το μέγεθος του εγκεφάλου σας που θα σας δώσει τελικά το πλεονέκτημα.


Γκρίζα μαλλιά: Το χρώμα των μαλλιών, όταν είναι γκρι, δείχνει ωριμότητα, εμπειρία και σοφία -αρκεί να είναι φυσικό. Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα ιστοσελίδας γνωριμιών, το 72% των γυναικών θεωρούν ότι τα γκρίζα μαλλιά είναι σέξι. Οπότε, αφήστε τις βαφές για τις κυρίες και απολαύστε το χρώμα των μαλλιών σας.

Σημάδια στο πρόσωπο: Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, τα σημάδια από πληγές είναι γοητευτικά. Ο λόγος; Οι γυναίκες τείνουν να γοητεύονται από τις ιστορίες που τα συνοδεύουν, οι οποίες επίσης παρέχουν έναν αέρα μυστηρίου, αντοχής και αρρενωπότητας. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ, μάλιστα, έδειξε ότι οι γυναίκες συνδέουν τα σημάδια με θάρρος, υγεία και γενναιότητα.

Πράσινα δάχτυλα: Οι άνδρες που ασχολούνται με την κηπουρική θεωρούνται πιο ελκυστικοί για το αντίθετο φύλο. Η καλλιέργεια φυτών δείχνει τόσο την υπομονή όσο και την ικανότητα για αγάπη, ενώ οι εμπειρογνώμονες προτείνουν τριάντα λεπτά εβδομαδιαίως στον κήπο για βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης.

Πυκνά φρύδια: Τα έντονα απείθαρχα φρύδια πάντα τραβούν την προσοχή και αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει έλλειψη της πιο σημαντικής ανδρικής ορμόνης, της τεστοστερόνης. Εξαιρούνται τα δασύτριχα φρύδια, που τείνουν να γίνουν μονόφρυδο.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου