ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Γιάννης Γιάτσιος προς Ανδρέα Πάτση: "Οχι στην παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση των συμπατριωτών μας" ...

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

Γιάννης Γιάτσιος προς Ανδρέα Πάτση: "Οχι στην παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση των συμπατριωτών μας" ...

Με αφορμή την συνέντευξη του Βουλευτή στον Star-fm 933...

Σήμερα, Πέμπτη, 05/06/2020, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βουλευτής Γρεβενών στον ραδιοφωνικό σταθμό Star FM 933,
για μια ακόμη φορά επιδόθηκε στη συνηθισμένη τακτική της διαστρέβλωσης και της μη σωστής ανάγνωσης εγγράφων της Περιφερειακής Αρχής.

Αναφέρθηκε ότι βάλαμε «φαρδιά-πλατιά» την υπογραφή μας στην κατασκευή αιολικών πάρκων επικαλούμενος απλά ένα έγγραφο με μοναδικό στόχο την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση των συμπατριωτών μας.

Η δική μας βούληση ήταν να θέσουμε τις προϋποθέσεις δέσμευσης για τη λειτουργία αιολικών πάρκων και την τελική απόφαση να την έχουν οι συμπολίτες μας. Δηλαδή, πέραν της τυπικής και δεσμευτικής ισχύς των διατάξεων του νόμου, να εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη του οικείου Δημοτικού ή Κοινοτικού Συμβουλίου, να εξασφαλιστεί η άποψη του Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου & Πίνδου και να ενημερωθεί η αδειοδοτούσα αρχή.

Ο Βουλευτής γνωρίζει ότι οι κυβερνητικές αποφάσεις δεσμεύουν, γιατί ο ίδιος τις ψηφίζει στο Κοινοβούλιο φωνάζοντας το «ναι» δυνατά και καθαρά. Άραγε έχει τη δυνατότητα να βάζει δεσμευτικές προϋποθέσεις όπως η Περιφερειακή Αρχή, την οποία έχει σταθερά στο στόχαστρο;

Εμείς μοναδικό στόχο έχουμε το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας, με τους οποίους είμαστε μαζί καθημερινά σε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Μακάρι ο Βουλευτής μας να ενδιαφέρονταν για συνεργασία, ομόνοια και συμπόρευση και όχι για τη σύγκριση θέσεων και μισθών (η βουλευτική αποζημίωση είναι κατά πολύ μεγαλύτερη) .

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου