ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Η Σμαράγδα Καρύδη μπαίνει στη «Μουρμούρα» -Σε ποιου ζευγαριού τη ζωή εισβάλλει

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ

Η κωμική σειρά του Alpha, σημειώνει τηλεοπτικό ρεκόρ, συνεχίζοντας για 8η σεζόν να
παρουσιάζει τις ιστορίες των ζευγαριών στην ελληνική τηλεόραση. Αν και η σειρά του Alpha διεκόπη κάπως απότομα λόγω κορωνοϊού, οι συντελεστές προετοιμάζονται για τα νέα επεισόδια από την ερχόμενη σεζόν. Σε αυτά, θα δούμε πλάι στους λατρεμένους Μηνά και Βούλα, τη Σμαράγδα Καρύδη.

Ο ρόλος της Σμαράγδας Καρύδη στη «Μουρμούρα»
Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γιάννη Βίτσα για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα. «Υποδύομαι μία κρητικιά εκδότρια που συναντά το ζευγάρι. Έρχεται σε επαφή με το Μηνά και τη Βούλα αφού ουσιαστικά πρόκειται να εκδώσει το βιβλίο της τελευταίας» σημειώνει.

Περιγράφοντας λίγο περισσότερο τον ρόλο της στη σειρά του Alpha, η Σμαράγδα Καρύδη σημειώνει: «Πρόκειται για μία περσόνα έντονη, υπέρμετρα προκλητική, υπερβολική που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη και θα αναστατώσει ολοκληρωτικά τη ζωή του ζευγαριού. Συνηθίζει να πηγαίνει στο σπίτι τους, σχεδόν με θράσος αφού οι επισκέψεις της διαρκούν υπερβολικά πολύ».





Η συνάντηση της Σμαράγδας Καρύδη με παλιούς γνώριμους από το «Παρά Πέντε»
Η Σμαράγδα Καρύδη μπαίνει στη σειρά έπειτα από 7 σεζόν, που καθιέρωσαν το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμουρα» ως την ήρεμη δύναμη της ζώνης υψηλής τηλεθέασης για τον Alpha. «Χαίρομαι πολύ που θα παίξω μαζί με τόσο καλούς ηθοποιούς. Αυτό για μένα αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η Μουρμούρα έχει εξαιρετικούς ηθοποιούς και ένα μοναδικά καλογραμμένο σενάριο» σχολιάζει η ίδια.

Τέλος, η Σμαράγδα Καρύδη περιγράφει πως στα γυρίσματα συνάντησε και παλιούς γνώριμους. «Επίσης στο συνεργείο υπάρχουν πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα “Στο παρά πέντε” και χάρηκα από καρδιάς, που τους είδα ξανά» ανέφερε στη συνέντευξή της η ηθοποιός.

iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου