ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ακυρώνεται λόγω κορονοϊού το μεγαλύτερο μουσικό κατασκηνωτικό φεστιβάλ της χώρας

Οι συντελεστές του 42ου River Party στο Νεστόριο Καστοριάς ανανεώνουν το ραντεβού του με το κοινό για
του χρόνου.

Έναν μεγάλο ετήσιο πολιτιστικό καλοκαιρινό θεσμό που συνιστά για πολλούς μια αφορμή και για εναλλακτικό τουρισμό, αποτελεί το River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, το οποίο συνδυάζει ψυχαγωγία και κατασκήνωση.

Στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα, σε ένα περιβάλλον περιτριγυρισμένο από τη φύση, η διοργάνωση είναι πολυαναμενόμενη κάθε καλοκαίρι και συγκεντρώνει ετησίως πάνω από 20000 κόσμο από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και άλλες περιοχές εντός κι εκτός της χώρας.

Μερικοί από τους σπουδαιότερους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες έχουν δώσει το «παρών» τους κατά καιρούς σε αυτή, ενώ στο πλαίσιό της λειτουργούν πάνω από μία μουσικές σκηνές, ελεύθερο κάμπινγκ δίπλα στο ποτάμι και πραγματοποιούνται παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις.

Μόνο που φέτος αυτό το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω κορονοϊού. Οι διοργανωτές το πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή και προσπάθησαν να βρουν τρόπους ώστε το φεστιβάλ να ανταποκριθεί στα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, δυστυχώς όμως αυτό στάθηκε αδύνατο. «Τα βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε ότι δεν θέλουμε να γίνουμε ένας πυρήνας του κορονοϊού. Πρώτα η ασφάλεια και μετά η διασκέδαση», λέει στο makthes.gr εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας River Club ο Παύλος Ανδρεόπουλος.

Έτσι, με γνώμονα τη δημόσια υγεία, το 42ο River Party που είχε προγραμματιστεί φέτος από 27 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου, ακυρώνεται. «Η κατάσταση είναι δύσκολη παγκοσμίως. Όλο το πρόγραμμα και η οργάνωση ήταν έτοιμα, όλο το line up είχε ολοκληρωθεί και το μόνο που είχε μείνει ήταν οι μικρές λεπτομέρειες της στιγμής. Περιμέναμε 1,5 μήνα πριν το φεστιβάλ για να ανακοινώσουμε την ακύρωσή του. Το καθυστερήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε. Φτάσαμε στο παρά πέντε έτσι ώστε να έχουμε τον λιγότερο χρόνο για τις λεπτομέρειες αλλά παρόλα αυτά να το προχωρήσουμε. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει», προσθέτει ο Παύλος Ανδρεόπουλος.

Πάνω από 100 άτομα εργάζονται για το φεστιβάλ..

Η συνέχεια εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου