ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Προφυλακίστηκε ο γιατρός – μαϊμού


Το δρόμο για την φυλακή πήρε ο γιατρός - μαϊμού ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο τουλάχιστον τριών ασθενών και την
εξαπάτηση δεκάδων άλλων στους οποίους «πούλησε», με το αζημίωτο, ψεύτικες ελπίδες για πλήρη ίαση από ανίατες ασθένειες.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να κατέθεσε υπόμνημα ενώπιον του ανακριτή με την υπερασπιστική του γραμμή με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αποδέχτηκε μέρος των κατηγοριών που αντιμετωπίζει.

Ο 47χρονος κατηγορούμενος, για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη, οδηγήθηκε συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη στις 11 το πρωί στον ανακριτή φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο , μάσκα και καπέλο και δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.


Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 47χρονου ψευτογιατρού που πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Κοντοστάθη του Ελευθερίου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1973 στα Λιόσια Αττικής.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία του

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, που έχει χρονική διάρκεια 6 μηνών, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου.

Ο 47χρονος κατηγορούμενος, για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη, οδηγήθηκε συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη στις 11 το πρωί στον ανακριτή φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, μάσκα και καπέλο και δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

Φέρεται να κατέθεσε υπόμνημα ενώπιον του ανακριτή με την υπερασπιστική του γραμμή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αποδέχτηκε μέρος των κατηγοριών που αντιμετωπίζει.


Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου