ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Γιώργος Αμανατίδης: «Υπογράφηκε, από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, η Απόφαση χρηματοδότησης των υλοτομικών εργασιών έτους 2020 στους παραδασόβιους οικισμούς»


Με το από 29-05-2020 Δελτίο Τύπου ενημερώναμε ότι δρομολογήθηκαν οι αναγκαίες διαδικασίες για άμεση και επαρκή χρηματοδότηση των υλοτομικών εργασιών έτους 2020.


Με το από 02-07-2020 Δελτίο Τύπου με τίτλο “Έγκαιρα και σε επαρκή ποσότητα τα ξύλα στους παραδασόβιους οικισμούς” ενημερώναμε τους ενδιαφερόμενους για την προώθηση όλων των διαδικασιών και την αναμενόμενη υπογραφή της Απόφασης έγκρισης της πίστωσης για έγκαιρη και συνολική κάλυψη των αναγκών των κατοίκων.

Σε συνέχεια των ανωτέρω ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης υπέγραψε, στις 09-07-2020, την αύξηση των πιστώσεων κατά 600.000 ευρώ. Με τον τρόπο αυτό θα καλυφθούν άμεσα και με επάρκεια οι ανάγκες για ξύλευση των δασών στους παραδασόβιους οικισμούς.





Θυμίζουμε ότι στη συνάντηση που έγινε στο Τσοτύλι στις 24-09-2019 για το θέμα αυτό, παρουσία πολλών κατοίκων, δεσμεύτηκα ότι το 2020 η υλοτόμηση θα γίνει στην ώρα της.

Μετά την παραπάνω Απόφαση μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες υλοτόμησης ακόμη και από τον Ιούλιο, με ευνοϊκές συνθήκες, ασφάλεια και με τη ζητούμενη ποιότητα ξυλείας.

Η συνέπεια λόγων και πράξεων, προς όφελος των πολιτών του Ν. Κοζάνης, αποτελεί δέσμευσή μου.

Θερμές ευχαριστίες στα αρμόδια Υπουργεία.
Γραφείο Τύπου, Γιώργος Αμανατίδης
Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου