ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που θα τα βρουν «σκούρα» στα επαγγελματικά εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή


Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που θα δυσκολευτούν με τα επαγγελματικά τους εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή.


Ταύρος

Αυτή η διέλευση είναι σημαντική για εσένα, Ταυρίνα και το να μείνεις ξεκάθαρη σχετικά με τις υλικοτεχνικές λεπτομέρειες στην εργασία θα σε δυσκολέψει περισσότερο από το συνηθισμένο ακόμη και για ένα ρεαλιστικό ζώδιο της γης σαν τον εαυτό σου. Θα είναι πολύ εύκολο να μπερδέψεις ή να παρερμηνεύσεις πληροφορίες και να χάσεις κατά λάθος deadlines, ώρες συνάντησης ή ένα από τα πολλά e-mail στα εισερχόμενα μηνύματα σου. Να είσαι επιμελής και να ελέγχεις τριπλά όλα των μικρά πράγματα για τις επόμενες εβδομάδες για να αποφύγεις έναν συνολικό πονοκέφαλο.

Δίδυμοι

Ο Ερμής είναι ο κυβερνών πλανήτης σου και η ανάδρομη πορεία αυτού του καλοκαιριού σε χτυπάει με πολλούς τρόπους αυτή τη στιγμή, Δίδυμε. Πρώτον, επειδή διασχίζει τον Οίκο των χρημάτων σου, να γνωρίζεις ότι θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά εμπόδια - οπότε μην ξοδέψεις τον μισθό σου, καθώς το να έχεις λίγο μαξιλάρι ασφαλείας θα μπορούσε να είναι χρήσιμο! Επιπλέον, είναι πιθανό να αναρωτιέσαι τις τρέχουσες επιλογές σταδιοδρομίας σου και αν αισθάνεσαι ή όχι πολύτιμη στο χώρο εργασίας σου. Ψάξε βαθιά μέσα σου τις επόμενες εβδομάδες και αποφάσισε πώς θέλεις να προχωρήσεις μετά την ανάδρομη πορεία.

Παρθένος

Η συνεργασία με άλλους θα παρουσιάσει την πιθανότητα κάθε είδους σύγχυσης αλλά και σφάλματα επικοινωνίας και ανάμεικτα μηνύματα εάν δεν είσαι προσεκτική, Παρθένε. Εάν είσαι μέλος μιας ομάδας, να είσαι πολύ ξεκάθαρη και διπλωματική όσον αφορά τη συνεργασία με τους συναδέλφους σου. Οι άνθρωποι αισθάνονται πιο συναισθηματικά ευαίσθητοι συνολικά και η πιθανότητα εσφαλμένης ερμηνείας των οδηγιών ή των επιθυμιών σου, είναι υψηλή. Πρόσεξε ιδιαίτερα για να είσαι ευγενική και προσεκτική με τους άλλους.

Ζυγός

Όλα σχετικά με την καριέρα σου ενεργοποιούνται (και επιδεινώνονται) μέσα από την ανάδρομη πορεία του καλοκαιριού, Ζυγέ. Θα δυσκολευτείς να ξεκινήσεις οποιαδήποτε σημαντικά νέα projects και η ανάληψη νέας δουλειάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν συστήνεται, εάν αυτό μπορεί να αποφευχθεί. Δούλεψε για την ολοκλήρωση παλαιών έργων ή την επανεξέταση των προσπαθειών που πήγαν πίσω στο παρελθόν. Πιθανότατα θα εντοπίσεις τις σκέψεις και την ενέργειά σου ιδιαίτερα επικεντρωμένες στην κατάστασή σου στην εργασία, αλλά προσπάθησε να πας με τα νερά των άλλων.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να κάνει τόσο τη λίστα υποχρεώσεων όσο και τη συνηθισμένη σου ρουτίνα να φαίνονται σαν ένα χάος τις επόμενες εβδομάδες, αλλά μείνε ήρεμη. Αντί να βρεθείς σε σύγχυση σχετικά με τα projects στα οποία πρέπει να δώσεις προτεραιότητα και να παραμείνεις επιμελής στα καθηκόντα σου, αφιέρωσε χρόνο για να αναδιοργανωθείς. Φτιάξε μια λίστα εργασιών, καθάρισε το γραφείο σου και προσπάθησε να απαλλαγείς από τυχόν ανθυγιεινές συνήθειες που έχεις αναπτύξει τους τελευταίους μήνες περνώντας χρόνο στο σπίτι.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου