ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Δεν υπολογίζουν τίποτα: Aυτά είναι τα έξι ζώδια που θα πουν την αλήθεια όσο σκληρή και να είναι


Αυτά είναι τα έξι ζώδια που ια ξεστομίσουν την αλήθεια όσο και αν αυτή «πονάει».


Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το είδος του ατόμου που θέλει να ξέρει τι αντιμετωπίζει, αλλά θέλει επίσης να αρέσει στον κόσμο. Ο κύκλος του είναι μικρός, οπότε σε κάθε ευκαιρία δείχνει σε κάποιον ότι έχει μεγάλη καρδιά και ότι είναι καλός φίλος.

Αν αυτό σημαίνει να «μαγειρέψει» λίγο την αλήθεια, τότε αυτό θα κάνει. Ταυτόχρονα, ο Σκορπιός θέλει να θεωρηθεί αξιόπιστος, πράγμα που σημαίνει ότι τα λέει όπως είναι, ακόμα και όταν η αλήθεια είναι δύσκολη. Ο Σκορπιός έρχεται σε σύγκρουση με το άτομο που θέλει να είναι πραγματικά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν υπεκφεύγει, οπότε επιλέγει την τιμιότητα και την αλήθεια αντί των ψεμάτων. Και το κάνει με ευγένεια για να μαλακώσει τη σκληρότητα που μπορεί να κρύβει η αλήθεια.

Σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις πολλών, ο Αιγόκερως είναι πολύ πιο ευγενικός και πιο ήπιος από ότι πιστεύουν οι άνθρωποι. Αυτό το ζώδιο έχει πολλή αγάπη στην καρδιά του και δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την αλήθεια όταν πρόκειται για τους συγκεκριμένους ανθρώπους που έχει στην καρδιά του.

Οποιαδήποτε άλλη στιγμή, τα λέει όπως είναι, αλλά όταν πρόκειται για καταστάσεις που είναι σημαντικές ή για ανθρώπους που τους νοιώθει πιο κοντά του, τείνει να αναζητά τρόπους για να μαλακώσει τα πράγματα.

Λέων

Σε κάθε στιγμή, ο Λέων προτιμά να είναι ειλικρινής αντί να λέει ψέματα. Είναι ένα από τα πιο αληθινά ζώδια που είναι πάντα αυθεντικά, οπότε του φαίνεται πολύ φυσικό να τα λέει όπως είναι.

Ενώ ο Λέων μπορεί να είναι συναισθηματικός μερικές φορές, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί επίσης να είναι αληθινός. Πιστεύει ότι το να λέει στους ανθρώπους την αλήθεια δείχνει ότι τους σέβεται και ελπίζει ότι οι άνθρωποι κάνουν το ίδιο και για αυτόν.

Είτε σου αρέσει είτε όχι, ο Λέων θα επιλέγει πάντα να είναι ειλικρινής μαζί σου.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν φημίζεται για το ότι είναι πολύ συναισθηματικός, κάτι που μερικές φορές τον βοηθά να είναι πιο ειλικρινής με τους ανθρώπους, είτε το πιστεύει είτε όχι. Αντί να παγιδεύεται στα συναισθήματά του, μπορεί να στηρίζεται στα γεγονότα.

Ενώ ο Υδροχόος μπορεί να χειριστεί την αλήθεια πολύ καλύτερα από άλλα ζώδια, έχει έναν τρόπο έκφρασης που φαίνεται πιο σκληρός από ότι θα έπρεπε να είναι. Ο Υδροχόος μπορεί να είναι πολύ ωμός όταν λέει την αλήθεια γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του.

Δεν σου χρυσώνει το χάπι, ακόμα κι αν βρίσκεσαι στον εσωτερικό του κύκλο. Αυτός είναι ο Υδροχόος στην πιο αυθεντική του μορφή.

Κριός

Ο Κριός δεν υπεκφεύγει για να προστατεύσει τα συναισθήματά σου. Θα τα πει όπως είναι, και μπορείς είτε να το δεχτείς είτε να το αφήσεις.

Ενώ ο Κριός έχει ένα μαλακό και γλυκερό εσωτερικό, έχει επίσης ένα σκληρό, εξωτερικό κέλυφος που τον διευκολύνει να σου πει την αλήθεια χωρίς να παγιδευτεί στα συναισθήματά του στη διάρκεια της διαδικασίας.

Ο Κριός είναι ατρόμητος και δεν φοβάται να προκαλέσει μια διαφωνία. Θα ήθελε μάλλον να ξέρεις προκαταβολικά ότι θα είναι αυθεντικός μαζί σου και δεν θα παρακάμψει την αλήθεια. Σίγουρα δεν υπάρχει εικασία με τον Κριό.

Τοξότης

Εάν κάποιο ζώδιο φημίζεται για την ειλικρίνεια του, αυτό είναι ο Τοξότης. Στην πραγματικότητα, είναι ωμά ειλικρινής, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρός ή άδικος είναι για τα δηκτικά του λόγια.

Όχι μόνο ο Τοξότης μπορεί να πει την αλήθεια στους άλλους, αλλά μπορεί επίσης και να τους τα χώσει. Ο Τοξότης πιστεύει ότι η ειλικρίνεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά γνωρίσματα που μπορείς να έχεις και προσπαθεί πάντα να ανταποκρίνεται στα ίδια πρότυπα τα οποία περιμένει και από τους άλλους, ακόμη και όταν το είδος της ειλικρίνειας του μπορεί να είναι λίγο πιο σκληρό από τους άλλους.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου