ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ο γιος και ο αδερφός του πιο πλούσιου Έλληνα του κόσμου για το 2013 Φιλάρετου Καλτσίδη στο Λιβαδερό για το γάμο της χρονιάς – Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι αδερφοί Τσαχουρίδη τραγούδησαν για τους υπέροχους νεόνυμφους - Video και φωτογραφίες από τη μοναδική βραδιά!

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

Ο γιος και ο αδερφός του πιο πλούσιου Έλληνα του κόσμου για το 2013 Φιλάρετου Καλτσίδη στο Λιβαδερό για το γάμο της χρονιάς – Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι αδερφοί Τσαχουρίδη τραγούδησαν για τους υπέροχους νεόνυμφους - Video και φωτογραφίες από τη μοναδική βραδιά!

Παρουσία του γιού του πλουσιότερου (πριν από μερικά χρόνια σύμφωνα με το Forbes) Έλληνα του κόσμου Φιλάρετου Καλτσίδη πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ορεινό και όμορφο Λιβαδερό του Δήμου Σερβίων ο γάμος της …χρονιάς στην περιοχή μας!

Ο Ηλίας Καλτσίδης, καθώς και ο Φώτης Καλτσίδης (αδερφός του αποκαλούμενου και ως “βασιλιάς του τσιμέντου”, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Ρωσία), έδωσαν το “παρών” στη γαμήλια τελετή και δεξίωση προς τιμή του Αντώνη και της Σοφίας, με την τελευταία να είναι κόρη του Ανδρέα Νιανιά, (γενικού διευθυντή επιχειρήσεων της οικογένειας Καλτσίδη στη Ζυρίχη), που κατάγεται από το Λιβαδερό.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του Kozanimedia η δεξίωση ήταν φανταστική, μέσα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, ενώ είχε στηθεί μια ολόκληρη μουσική σκηνή, με τους Μιχάλη Χατζηγιάννη και τους εξαιρετικούς αδερφούς Τσαχουρίδη να τραγουδούν για τους νεόνυμφους και τους προσκεκλημένους!

Μάλιστα, ο ίδιες πληροφορίες λένε πως συνολικά απασχολήθηκαν 160 άτομα για να στηθεί το μοναδικό αυτό γαμήλιο σκηνικό, ενώ να τονιστεί πως οι προσκεκλημένοι ήταν αρκετά λιγότεροι του αρχικού προγραμματισμού, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Ηλίας Καλτσίδης και ο θείος του Φώτης διέμειναν για δυο βράδια σε ξενοδοχείο της Κοζάνης, συνοδεία αντρών ασφαλείας, με τα Range Rover να προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση στην πόλη.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:Περισσότερα δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου