ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Εάν είσαι ένα από αυτά τα πέντε ζώδια ίσως καταλήξεις δισεκατομμυριούχος


Υπάρχουν ζώδια που έχουν έφεση να βγάζουν περισσότερα χρήματα από κάποια άλλα και συγκεντρώνουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνουν πλούσια.


Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο έχουν ένα κοινό, πέραν των πολλών χρημάτων τους: το ζώδιό τους. Δείτε, παρακάτω, τα πέντε ζώδια με τους περισσότερους εκπροσώπους στη σχετική λίστα του Forbes…

Ζυγός: Ο Ζυγός έρχεται πρώτος και με διαφορά στη λίστα. Το ζώδιο της καλαισθησίας «ζυγίζει» πολύ τα χρήματά του, είναι συνετό στις κινήσεις του και κυρίως, υπολογίζει πολύ το κύρος που προσδίδουν σε κάποιον τα μηδενικά που έχει ο τραπεζικός του λογαριασμός.
Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 27

Ιχθείς: Ονειροβατούν, ζουν σε παράλληλο σύμπαν, σκοντάφτουν και δεν διστάζουν να ξανασηκωθούν αφού ξέρουν να ελίσσονται και κυρίως ρισκάρουν. Πώς να μη βγάλουν χρήματα;
Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 22

Καρκίνος: Είναι πολύ διπλωμάτες και δεδομένου του ότι γενικά όσο ευαίσθητοι είναι άλλο τόσο αδίστακτους μπορείς να τους χαρακτηρίσεις, προφανώς και έχουν κέρδος από αυτό. Συν του ότι σε μεγάλο βαθμό δρουν υπογείως και σχετικά ύπουλα, οπότε προλαβαίνουν τις κακοτοπιές και «μυρίζονται» αντίστοιχες συμπεριφορές.
Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 20

Ταύρος: Έχουν αδυναμία στις ανέσεις που μπορεί να τους προσφέρει το χρήμα. Ως γνήσιοι καλοπερασάκιες εννοείται πως κυνηγούν τα χρήματα μέχρι να τα κατακτήσουν.
Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 20

Λέων: Το λιοντάρι θέλει να είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Τη δύναμη για να το καταφέρει, εν έτει 2020, κυρίως το χρήμα μπορεί να του προσφέρει.
Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 20


pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου