ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Ποιο ζώδιο αντιπαθείς πολύ κι ευχαρίστως θα κτυπούσες

σχεσεισ

Τα ζευγάρια των ζωδίων που καλό είναι να αποφεύγουν οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους

Ανεξάρτητα από την αστρολογική θεωρία που υποστηρίζει ότι τα ζώδια της φωτιάς ή του αέρα ή του νερού κ.ο,κ. είναι απόλυτα ταιριαστά μεταξύ τους, στην πράξη έχουμε διαπιστώσει όλοι μας ότι υπάρχουν ζώδια που, ξαφνικά, μόλις βρεθούν στον ίδιο χώρο, γεννιέται αμοιβαία αντιπάθεια μεταξύ τους, κι ας ανήκουν στο ίδιο στοιχείο.
Παρακάτω αναφέρονται τα ζευγάρια των ζωδίων που ευχαρίστως θα χαστουκίζονταν, αν δεν υπήρχε ο φόβος να τιμωρηθούν ποινικά...

Κριός: Τοξότης
Το τόσο χύμα του Τοξότη, σε συνδυασμό με την αδυναμία του να σταθεί ήρεμος παραπάνω από ένα τέταρτο κάνει τον Κριό έξαλλο.
Ταύρος: Ιχθύες
Ο Ταύρος είναι ένας κατ' εξοχήν απλός, πρακτικός άνθρωπος και το χάσιμο του Ιχθύ του ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι, ιδίως όταν υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα να γίνουν.
Δίδυμοι: Ταύρος
Η μακαριότητα και το ραχάτι του Ταύρου, καθώς κι η έλλειψη γρήγορης αντίληψης κάνει τον Δίδυμο να θέλει, όχι απλά να τον σπρώξει, αλλά να τον κουτρουβαλήσει από τις σκάλες.
Καρκίνος: Υδροχόος
Το ότι ο Υδροχόος κοροϊδεύει συνεχώς τη μάνα του, την οικογένεια και όλο του το σόι, όπως επίσης τις παραδόσεις που ακολουθεί πιστά εξοργίζει αφάνταστα τον Καρκίνο.
Λέων: Κριός
Με τόσο εγωισμό και ανταγωνιστική διάθεση και καημό για αρχηγία που τρέφουν κι οι δύο, μπορεί να προκληθεί πολεμική σύρραξη ανά πάσα στιγμή..



Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου