ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Tρίκαλα: Κρούσματα κορωνοϊού σε εκπαιδευτικούς σε γυμνάσιο και βρεφονηπιακό σταθμό


Με απολύμανση και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, αντιμετωπίζονται κρούσματα του covid-19 σε εκπαιδευτικές μονάδες στα Τρίκαλα. Σε
βρεφονηπιακό σταθμό και σε γυμνάσιο εντός της πόλης των Τρικάλων διαπιστώθηκαν ισάριθμα κρούσματα σε εκπαιδευτικό προσωπικό. Ο Δήμος Τρικκαίων από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε συνεχή σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Με πιστή τήρηση των προβλεπομένων, των νόμων, των πρωτοκόλλων, έγινε ήδη από το πρωί της Τρίτης, απολύμανση στους χώρους του σχολείου και του βρεφονηπιακού σταθμού. Επίσης γίνεται πρόσθετη ιχνηλάτηση και ειδοποιήθηκαν οι γονείς – κηδεμόνες, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό των δύο μονάδων.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός θα παραμείνει κλειστός για 14 ημέρες, ενώ και στο γυμνάσιο ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.

Με νεότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ θα τηρηθεί κάθε πρωτόκολλο σχετικά με τη λειτουργία των δύο μονάδων.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ακης Αναστασίου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις δύο μονάδες, επιβλέποντας την υλοποίηση των εφαρμοζόμενων μέτρων.

Ο Δήμος Τρικκαίων και οι υπηρεσίες του βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση και ειδικά για τα σχολεία, συνεχίζεται η τήρηση όλων των μέτρων για την ασφαλή λειτουργία τους.

Προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας, αντισηπτικά, συνεχής σχολαστική καθαριότητα, εργασίες στους περιβάλλοντες χώρους, συνθέτουν το φάσμα μέτρων για την ασφάλεια όλης της σχολικής κοινότητας.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου