ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Πώς φλερτάρει κάθε ζώδιο;

ΖΩΔΙΑ

Κάθε ζώδιο, έχει τον τρόπο του να δηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, εκτός από τους
Ταύρους που έχουν το χάρισμα να το δηλώνουν οι άλλοι σε αυτούς...

Είτε ανήκετε στους χομπίστες του φλέρτ που είναι οι Σκορπιοί, είτε στους φιλόσοφους Δίδυμους, είτε ακόμα στους νέτους-σκέτους Αιγόκερους, έχετε τα δικά σας όπλα στον τομέα του ερωτικού καλέσματος και τα χρησιμοποιείτε αναλόγως. Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζει στην ερωτική του προσέγγιση το κάθε ζώδιο και το πως αντιλαμβάνεται την τέχνη του φλέρτ ο κάθε τύπος ατόμου.

Κριός
Φλερτάρετε δυναμικά και με θάρρος και θέλετε εκείνος που σας ενδιαφέρει να το μάθει ότι ενδιαφέρεστε. Η αυτοπεποίθησή σας είναι το δυνατό σας σημείο και αυτό που γοητεύει περισσότερο τους άλλους. Πολλοί ωστόσο θα έρθουν σε δύσκολη θέση με την ευθύτητά σας, αλλά στην τελική, δεν σας αφορούν καν οι «δειλοί της ζωής».

Ταύρος
Γλυκός και αισθησιακός είναι ο τρόπος που φλερτάρουν οι Ταύροι. Το άγγιγμα των ακροδαχτύλων και ένας απαλός αναστεναγμός είναι αρκετός για να σαγηνεύσει το αντικείμενο του φλερτ, κάνοντας το να ζητάει άμεσα περισσότερα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό με τους Ταύρους, είναι ότι πολλές φορές η ενέργειά τους είναι τόσο έντονη, ώστε δε χρειάζεται καν να κάνουν το πρώτο βήμα. Δελεάζουν εγκεφαλικά το θύμα, που δεν έχει άλλη επιλογή από το να «πέσει».

Δίδυμοι
Η εξυπνάδα και η ετοιμολογία είναι τα όπλα ενός Δίδυμου στον τομέα του φλερτ. Κανέναν ζώδιο δεν έχει  μεγαλύτερη πέραση όση έχει ένας Δίδυμος που χρησιμοποιεί το λόγο του. Οι Δίδυμοι έλκονται από άτομα που τους διεγείρουν εγκεφαλικά και σωματικά και βαριούνται εύκολα, όταν δεν ικανοποιείται ο ένας από τους δυο τομείς. Τέλος, οι Δίδυμοι κάνουν καλή χρήση των χεριών τους, χρησιμοποιώντας τα για ακόμα πιο δυναμικό φλερτ.

Καρκίνος
Αν και συχνά ντροπαλός, ο Καρκίνος έχει τη δική του μέθοδο να ρίχνει τα θύματά του. Ο μαγνητισμός που ασκεί, πηγάζει από το συναισθηματισμό του που καθρεπτίζεται στα μάτια του και στον τρόπο που κοιτάει ευθέως το αντικείμενο του πόθου, αποστρέφοντας το βλέμμα προσωρινά και ξανά «καρφώνοντας» τον άλλο. Το μαγνητικό βλέμμα και το ταλέντο του να ακούει είναι αυτό που κάνει τους άλλους να συνδέονται μαζί του σε ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο.
Λέων.. και όλα τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου