ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Ώρες αγωνίας για την Πάολα και τον Βασίλη Καρρά! Διασωλημένος στην εντατική δίνει μάχη ζωής με τον κορωνοϊό, ο στενός συνεργάτης και φίλος τους Γρεβενιώτης Ζήσης Κασιάρας!!

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ο Βασίλης Καρράς και η Πάολα έχουν σταθερούς συνεργάτες οι οποίοι δεν είναι απλώς συνεργάτες, αλλά μέλη της οικογένειάς τους. Νοιάζονται και ενδιαφέρονται γι’ αυτούς.



Για το λόγο αυτό, οι δυο κορυφαίοι καλλιτέχνες περνούν ώρες αγωνίας και βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να κερδίσει τη μάχη ζωής που δίνει με τον κορωνοϊό στο ΑΧΕΠΑ, στενός συνεργάτης και φίλος τους. Το πρώτο βιολί τους…

Πρόκειται για τον κορυφαίο 53χρονο Γρεβενιώτη μουσικό Ζήση Κασιάρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται εδώ και πολλές μέρες διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Μολύνθηκε από κορωνοϊό


Ο βιρτουόζος του βιολιού και δάσκαλος μουσικής, φέρεται να κόλλησε κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες αλλά τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση του επιδεινώθηκε, εντείνοντας τη ανησυχία των δικών του ανθρώπων. Ο Ζήσης Κασιάρας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας του, όπως τουλάχιστον λένε οι γιατροί.

Στο πλευρό του αλλά και στο πλευρό της οικογένειάς του βρίσκονται αδιάκοπα και με όλους τους τρόπους τόσο η Πάολα όσο και ο Βασίλης Καρράς οι οποίοι περιμένουν ένα καλό νέο για τον συνεργάτη και φίλο τους. Είναι γνωστή άλλωστε η ευαισθησία και των δυο κοσμαγάπητων καλλιτεχνών. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 53χρονος, έχει χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα, βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό τραγουδιστών της νύχτας όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος κ.ά.


Περαστικά σου Ζήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου