ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Απίστευτο! Παντρεύτηκε την πρώην… πεθερά του!





Για τον Κλάιβ Μπλάντεν, η νυν σύζυγός του Μπρέντα, ήταν κάποτε η ...πεθερά του!
Η ασυνήθιστη σχέση τους προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στη Βρετανία, αλλά οι ίδιοι, δεν έχουν μετανιώσει για αυτή τους την απόφαση.

«Οι άνθρωποι πίστευαν ότι δεν θα διαρκούσε, αλλά είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ», δήλωσε ο 65χρονος Κλάιβ, προσθέτοντας ότι οι δυο τους είναι όλη μέρα μαζί, και ότι «υπάρχει μια μαγεία σε αυτό».

Από την πλευρά της, η 77χρονη Μπρέντα, συμπλήρωσε τα λεγόμενα του συζύγου της, λέγοντας πως: «Ο Κλάιβ είναι κύριος και με φροντίζει. Μπορεί να γίνομαι λίγο αντιδραστική, αλλά με ηρεμεί».






Η Μπρέντα δεν συμπαθούσε και πολύ τον Κλάιβ, όταν τα έφτιαξε με την κόρη της, Αϊρίν. Στην πραγματικότητα, δεν της άρεσε από τη στιγμή που τον είδε.

Ο Κλάιβ και η Αϊρίν, παντρεύτηκαν το 1977 και απέκτησαν δυο κόρες, τη Σάρα και την Τάνια, πριν πάρουν διαζύγιο το 1985. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Κλάιβ και η Μπρέντα, άρχισαν να βγαίνουν κρυφά. «Ερωτευτήκαμε», είπε η Μπρέντα.

Το 1997, αποφάσισαν να παντρευτούν. Η πλειοψηφία των μελών των οικογενειών τους, συμπεριλαμβανομένης της Αϊρίν, δεν ήθελαν να παρευρεθούν. Μόνο ένας μακρινός συγγενής, τους έστειλε μια κάρτα συγχαρητηρίων.


usay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου