ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Η γυναίκα του αδελφού του Ζήση Κασιάρα, αποκαλύπτει τη μάχη του με τον κορονοϊό – “Αρρώστησε και ο γιος και η γυναίκα του”

Ένας από τους πιο αγαπητούς και κορυφαίους βιολιστές της χώρας μας έφυγε σήμερα από τη ζωή, νικημένος από τον κορονοϊό. Ο βιρτουόζος του βιολιού και συνεργάτης πολλών μεγάλων ονομάτων της πίστας, Ζήσης Κασιάρας, ο οποίος είχε καταγωγή από τα Γρεβενά έδωσε μάχη με τον Covid-19, ωστόσο κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ σε ηλικία μόλις 53 ετών. 

Ο θάνατός του βύθισε σε βαρύ πένθος τον χώρο της μουσικής ελληνικής σκηνής και την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους, τον Βασίλη και την Μαρία.


Ο 53χρονος είχε χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα και βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό τραγουδιστών της νύχτας όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα και ο Νίκος Οικονομόπουλος. 
Το TLIFE επικοινώνησε με τη νύφη του Ζήση Κασιάρα και σύζυγο του αδερφού του, Θοδωρή Κασιάρα, η οποία δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι ο κουνιάδος της έφυγε τόσο ξαφνικά και γρήγορα από τη ζωή. Η νύφη του βιολιστή μας αποκάλυψε ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες 20 μέρες, ενώ δεν γνώριζαν αν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Μάλιστα, από τον φονικό ιό προσβλήθηκε και ο 17χρονος γιος του, Βασίλης (ο οποίος το πέρασε ανώδυνα) αλλά και η σύζυγος του. “Έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τον κορονοϊό. Ήταν στο νοσοκομείο περίπου είκοσι μέρες. Στην αρχή είχε πυρετό, μετά έπεσαν οι δυνάμεις του. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μπήκε στο νοσοκομείο και μετά από δύο ημέρες τoν διασωλήνωσαν. Έδινε μάχη τόσες ημέρες. Ίσως είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα που δεν το γνωρίζαμε… Δεν ξέραμε τίποτα. Δεν ξέρω πως κόλλησε, αλλά στην αρχή είχε κολλήσει και ο 17χρονος του, ο Βασίλης. Ο μικρός είχε νοσήσει πριν 20 μέρες μαζί με τον πατέρα του, αλλά το πέρασε ανώδυνα. Και η σύζυγός του κόλλησε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η νύφη του στο TLIFE.



“Τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον άνθρωπο. Πολύ καλός με όλους, βοηθούσε κόσμο, τους μουσικούς. Τους είχε κοντά του. Πολύ αγαπητός στον μουσικό κόσμο. Έχει δυο παιδιά, τον Βασίλη και την Μαρία, η οποία ασχολείται με το τραγούδι. Έμαθε βιολί δίπλα στον πατέρα της. Είχε συνεργαστεί με τεράστια ονόματα Καρρά, Αδαμαντίδη, Πάολα, Ρέμο. Δεν υπήρχε άτομο που να μην έχει δουλέψει μαζί του. Δισκογραφίες πολλές. Ήταν κορυφαίος βιολιστής” πρόσθεσε για το αγαπημένο της πρόσωπο.

“Έχασε το σύζυγό της, το στήριγμά της. Τώρα είναι καλά με την υγεία της. Δεν είχε συμπτώματα στην αρχή, από την δεύτερη εβδομάδα ξεκίνησαν. Την Δευτέρα βγαίνει από την καραντίνα. Το παιδί έγινε καλά κατευθείαν” αποκάλυψε, επίσης, για τη σύζυγο και τον γιο του βιολιστή.

TLIFE 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου