ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Κλοπή από θυρίδες στο Ψυχικό : Παρακολουθούσαν τα θύματα μέσω Facebook



Νέα δεδομένα προκύπτουν συνεχώς για τη διάρρηξη – μαμούθ των θυρίδων στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εκτιμάται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις των θυμάτων τους μέσω Facebook και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα protothema.gr, είχαν δηλαδή την ακτινογραφία της καθημερινότητας τους, έτσι ώστε να δράσουν τις ημέρες που τα θύματα έλειπαν από την Αθήνα σε διακοπές και να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να επισκεφθούν την τράπεζα, για να διαπιστώσουν την αρπαγή της περιουσίας τους.

Για το λόγο αυτό, η κλοπή προσδιορίζεται χρονικά τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αρχές ερευνούν έναν προς έναν τους ενοικιαστές θυρίδων των τελευταίων μηνών προκειμένου να διαπιστώσουν αν οι δράστες παρουσιάστηκαν ως εκμισθωτές, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο και να προχωρήσουν σε χαρτογράφηση του πεδίου δράσης, χωρίς να κινούν υποψίες.

Αποκαλυπτικά στοιχεία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Βήματος», η αρπαγή των θυρίδων ανακαλύφθηκε στις 13 Νοεμβρίου από μία από τις κατόχους των τεσσάρων θυρίδων, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει από την ΕΛ.ΑΣ ότι, όταν ανακάλυψε το άδειο τραπεζικό «συρτάρι», ο αρμόδιος υπάλληλος την επέκρινε και της ανέφερε περιέργως ότι «κι άλλη φορά είχε καταγγείλει κλοπή κοσμημάτων». Κάτι ωστόσο που ουδέποτε είχε καταγγείλει, όπως ανέφερε η ίδια.

Επιπλέον, φέρεται να έχει αναφέρει ότι τις προηγούμενες φορές που είχε μεταβεί στον χώρο με τις θυρίδες – η τελευταία στις αρχές Αυγούστου – την εξυπηρετούσε ο ίδιος υπάλληλος . Ωστόσο την ημέρα που διαπιστώθηκε η διάρρηξη λόγω άλλης απασχόλησής του, την συνόδευσε στο υπόγειο του καταστήματος μία ανώτερη υπάλληλος της τράπεζας.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οι άλλοι τρεις κάτοχοι των θυρίδων που βρέθηκαν με παραβιασμένες τις κλειδαριές είχαν επισκεφθεί προ πολλών μηνών τον συγκεκριμένο χώρο. Κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η διάρρηξη των θυρίδων υπήρξε σε μία ή περισσότερες φάσεις το τελευταίο τετράμηνο με πιο πιθανό χρόνο την καλοκαιρινή περίοδο λόγω διακοπών ή μειωμένου προσωπικού λόγω των μέτρων για Covid-19.

in.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου