ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Άννα Μαρία Λογοθέτη – Η σεξουαλική παρενόχληση και η μητέρα της που της έφαγε τα λεφτά



H Άννα Μαρία Λογοθέτη μίλησε για τα χρήματα που έβγαλε από τη δουλειά στην τηλεόραση, την τοξική σχέση με τη μητέρα της και το διαζύγιό της αλλά και το περιστατικό που έγινε το “κερασάκι στην τούρτα” για να πάρει την απόφαση να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα χρήματα που έβγαζα, τα κράταγε η μητέρα μου. Δε ξέρω αν έκανε καλούς χειρισμούς. Δε τα είδα ποτέ τα λεφτά που έβγαλα. Τα κράτησε η μαμά μου. Όταν ήταν να παντρευτώ και τη ρώτησα τι κομπόδεμα είχα μου λέει, “αγάπη μου τα έφαγες”, και όταν τη ρώτησα που μου είπε σε καλλυντικά, σε ρούχα… Δε τρώγονται τόσα λεφτά σε ρούχα.


»Με τη μαμά μου δεν έχω επαφή από το 2016 που πέθανε ο πατέρας μου. Με τον μπαμπά είχαμε μια χημεία φανταστική, μιλάγαμε με τα μάτια. Με τη μαμά απλά κάποια στιγμή η σχέση έγινε πολύ τοξική, πριν χάσω τον πατέρα μου. Υπήρχαν στιγμές που εγώ δε συμφωνούσα μαζί της σε πολλούς χειρισμούς που είχε κάνει στα χρόνια, από όταν ήμουν μικρή. Όταν έφτασα σε ένα σημείο που έπρεπε να τα βάλω κάτω και να τα ζυγίσω τα πράγματα, είπα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει τοξικότητα γύρω μου» είπε η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

«Έπρεπε να πάρω τη ζωή στα χέρια μου γιατί έχω και ένα παιδί που μεγαλώνω. Μέσα λοιπόν σε όλη την αλλαγή που έκανα, γιατί χώρισα κιόλας, ήταν και η απόφαση να αποκοπώ από ότι με κάνει να αισθάνομαι χάλια. Η μητέρα μου ήταν χειριστική, ο άνθρωπος που ήθελε να κάνει κουμάντο σε όλη την οικογένειά μας, όχι μόνο σε μένα… Ήταν πάντα πίσω μου. Είναι άλλο όμως το να ακολουθώ το παιδί μου γιατί είναι μικρό και άβγαλτο και άλλο το να μην το αφήνω να αναπνεύσει και να εξελιχθεί.

»Εγώ μέσα σε αυτή τη δουλειά ωρίμασα, έκανα καθημερινά συζήτηση με τον εαυτό μου για να μπορέσω να βγω αλώβητη από όλη αυτή την κατάσταση και την τοξικότητα που μου δημιουργούσε η μητέρα μου και την τοξικότητα της δουλειάς. Αν δε μιλούσα με τον εαυτό μου και δεν είχα την ωριμότητα και την εξυπνάδα ως πολύ νέα, δε θα είχα καταλήξει καλά. Με ρωτάνε γιατί έφυγα ξαφνικά και στο πικ μου. Καμιά φορά πρέπει να ακούς την εσωτερική σου ανάγκη» συνέχισε η Άννα Μαρία Λογοθέτη, η οποία πρόσφατα δήλωσε αρνητική στην πρόταση του Survivor.


Σε άλλο σημείο η Άννα – Μαρία Λογοθέτη ανέφερε: «Ήταν πολλά τα πράγματα που με έκαναν να φύγω. Το κερασάκι όμως στην τούρτα που γύρισα το βράδυ στο σπίτι και είπα τέλος ήταν την περίοδο που έκανα πρόβες για ένα μιούζικαλ. Είχα έναν coach από αυτό το team, που θα μου έκανε μαθήματα ερμηνείας – δε ζει πια – πολύ μεγάλος ηθοποιός, είχε και έναν δίδυμο αδερφό. Πηγαίναμε στο σπίτι του και κάναμε πρόβες. Την τρίτη φορά, μου την έπεσε στεγνά. Μέχρι τότε ήταν αξιοπρεπέστατος, δεν πέρναγε από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Το θυμάμαι γιατί κλείδωσε την πόρτα. Με το που αντιλαμβάνομαι ότι κλείδωσε την πόρτα, τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου και να με ακουμπάει, φεύγω, κλωτσάω το τζάμι της πόρτας και φτάνω στην εξωτερική πόρτα που είχε πάλι κλειδί από πίσω. Ανοίγω και φεύγω. Αυτό δεν το είπα ποτέ, ήταν η φάση που ξενέρωσα. Ήταν το κερασάκι που είπα ότι τα παρατάω, λόγοι υπήρχαν πολλοί».  
 in.gr - zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου