ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Τεντόγλου: Νίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου με «πτήση» στα 8,32 μ


Ένα διήμερο δράσης, έντασης και ενδιαφέροντος με τους φίλους του στίβου να
απολαμβάνουν την παρουσία των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών μας. Στις εξέδρες του σταδίου βρέθηκαν και τις δύο ημέρες επίλεκτοι αθλητές του ΣΕΓΑΣ από τις ΕΑΣ της Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονιάς και Ανατολικής Μακεδονίας Θρακής, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ορισμένα από τα αθλητικά τους ινδάλματα.

Σήμερα όπως ήταν λογικό την προσοχή τράβηξε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο αθλητής που στο πέρασμα του στα στάδια της χώρας, γίνεται αντικείμενο θαυμασμού μικρών και μεγάλων.
Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι δεν είχε κανένα πρόβλημα να προσθέσει στο ενεργητικό του μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση, αφού ήταν νικητής με άλμα στα 8,32 (2,3), ενώ με κανονικές συνθήκες σημείωσε 8,24 μ. (1,5). Ο Τεντόγλου σε κάθε του άλμα ζήταγε και έπαιρνε το έντονο και ρυθμικό χειροκρότημα του κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί πάνω από το σκάμμα του μήκους. Ο 24χρονος, ο οποίος  είχε ακόμη ένα έγκυρο άλμα στα 8,04 μ. (3,3) θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Diamond League της Στοκχόλμης (30/6) κι έπειτα θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ με την εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο του Όρεγκον.

"Απίθανος κόσμος κάτι που μόνο σε Ολυμπιακούς αγώνες έχω συναντήσει. Μπορεί να βγήκε η καλύτερη επίδοση στο τελευταίο μου άλμα αλλά έπρεπε να πιεστώ για να βγει ένα καλό άλμα. Τώρα μπορεί να μην χρειάστηκε αλλά κάτι έπρεπε να κάνω… στο τελευταίο μου άλμα. Είναι μια τακτική αυτή, όπου το πρώτο άλμα μου δίνει την επίδοση και μέσα από τα άλλα πέντε έχω την επιλογή να ρισκάρω. Στο Diamond League στη Σουηδία έχω να αντιμετωπίσω τον Τομπίας Μόντλερ οποίος παίζε στην έδρα του. Εγώ όπως πάντα θα επιδιώξω τη νίκη, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες", είπε ο Τεντόγλου, που όπως σε κάθε του αγώνα έτσι και στη Θεσσαλονίκη μοίρασε δεκάδες αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες με τους θαυμαστές του. Στον Τεντόγλου απονεμήθηκε και το έπαθλο "Μιχάλης Σταματόπουλος", που πηγαίνει στον αθλητή ή στην αθλήτρια με την καλύτερη επίδοση του πρωταθλήματος.


segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου