ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Κυριάκος Ταταρίδης: Θλιβερά γεγονότα…


Το 1996 με πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, ως Βουλευτής του Νομού, μεταβίβασα τις εκτάσεις τις Βασιλίτσας στην
Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Χιονοδρομικό μας μετονομάστηκε σε «ΕΘΝΙΚΟ».

Ο στόχος ήταν να γίνουν επενδύσεις από το κράτος και να μετατραπεί σε μια σύγχρονη εγκατάσταση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Παράλληλα, τρέξαμε το ΟΠΑΧ και το LEADER για να γίνουν σύγχρονα ξενοδοχεία από Γρεβενιώτες επενδυτές που θα υποστήριζαν την τουριστική προοπτική του Νομού μας με τα αναγκαία πολυτελή καταλύματα, ώστε το τουριστικό όφελος να διαχυθεί σε Γρεβενιώτες επιχειρηματίες.

Το πρώτο χτύπημα ήρθε από την αλόγιστη κίνηση των Σμιξιωτών που προσέφυγαν δικαστικά κατά του Δημοσίου και κέρδισαν και πάλι τις εκτάσεις ως κοινοτικές και το επενδυτικό πρόγραμμα δυστυχώς σταμάτησε για να επικρατήσει στην συνέχεια αναπτυξιακή σιγή για πολλά χρόνια, που απαξίωσε το Χιονοδρομικό μας και ταυτόχρονα δοκίμασε και γονάτισε τους Γρεβενιώτες Ξενοδόχους, ενώ από πλευράς των τοπικών φορέων δεν έγινε καμιά προσπάθεια στήριξης του Χιονοδρομικού. Ταυτόχρονα, η Βουλγαρία επένδυσε στο Μπάνσκο και έκλεψε όλη την χειμερινή κίνηση της Μακεδονίας που ερχόταν στην Βασιλίτσα.

Η οικονομική κρίση και ο Κορονοϊός ανάγκασε τους ξενοδόχους να δεχθούν την πρόταση της Κυβέρνησης για την φιλοξενία των προσφύγων για να πάρουν μια οικονομική ανάσα και ενώ θα μπορούσαν για λίγο χρόνο ακόμα να λειτουργήσουν, αντιμετώπισαν την αδικαιολόγητη επίθεση του Βουλευτή του Νομού, ο οποίος θα έπρεπε να είναι μαζί τους και να τους στηρίξει.

Οι τοπικοί θεσμικοί μας εκπρόσωποι Περιφέρεια, Δήμος και Βουλευτής όφειλαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, όχι ως ένα μεμονωμένο τραπεζικό γεγονός ιδιωτικού χαρακτήρα, αλλά ως τοπική κρίση του τομέα του Τουρισμού, που έπρεπε με κάθε τρόπο να προστατεύσουν, πιέζοντας τις Τράπεζες να δεχθούν πιο ευνοϊκές προτάσεις και φυσικά πολύ καλύτερες από αυτές των ξένων κερδοσκοπικών Εταιρειών.

Ένας τεράστιος οικονομικός και αναπτυξιακός τομέα,ς που με τόσο κόπο δημιουργήσαμε με Γρεβενιώτες συμπολίτες μας, που επένδυσαν στην περιοχή μας την ζωή τους, δυστυχώς, κατεδαφίστηκε.

Κύριοι θεσμικού Εκπρόσωποι του Νομού, δεν πήρατε καμιά πρωτοβουλία και αυτό σας βαραίνει, γιατί θάφτηκε ένας δυναμικός αναπτυξιακός πυλώνας του Νομού μας που δύσκολα μπορεί, πλέον, να ξανανδρωθεί.

Επιτέλους, ως εδώ και όχι άλλη κατρακύλα!!!


Μετά τιμής

Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Ν. Γρεβενών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου