ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

White Noise: Η ταινία που περιμένουμε να δούμε στο Netflix


Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2022 άνοιξε με την τελευταία ταινία του Νόα Μπάουμπαχ, «White Noise», την οποία θα δούμε στο Netflix, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Άνταμ Ντράιβερ ως ένας ανήσυχος καθηγητής κολεγίου, και η Γκρέτα Γκέργουικ στο ρόλο της συζύγου του.

Τρία χρόνια μετά το ≈Marriage Story», ο Αμερικανός σκηνοθέτης συνεργάζεται και πάλι με τον Άνταμ Ντράιβερ, ο οποίος σε αντίθεση με την ταινία του 2019 είναι τώρα ένας μεσήλικας καθηγητής πανεπιστημίου με αραιά μαλλιά και μια διαφαινόμενη επίγνωση ότι μπορεί να είναι πιο κοντά στον θάνατο παρά στη γέννηση.

Ο ρόλος του ταιριάζει τόσο όμορφα, που οι υποψηφιότητες δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Όσον αφορά την ταινία, πρόκειται για τη μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Ντον Ντελίλο που κυκλοφόρησε το 1985, το οποίο αφηγείται την ιστορία του Τζακ Γκλάντνεϊ, ενός καθηγητή με ερευνητικό του αντικείμενο τον Χίτλερ, της συζύγου του Μπαμπέτ και των τεσσάρων παιδιών τους, αλλά και όσα θα συμβούν στην μικρή πόλη όπου ζουν, μετά από μια διαρροή ενός τοξικού χημικού υγρού που κάνει την ατμόσφαιρα ακατάλληλη.




Δίπλα στους Ντράιβερ και Γκέργουικ θα δούμε επίσης τον Ντον Τσιντλ, ο οποίος θα παίξει τον Μάρεϊ Σίσκιντ, συνάδελφο του Τζακ Γκλάντνεϊ στο πανεπιστήμιο, αλλά και τον André 3000.

To Νetflix, το οποίο έχει αναλάβει την παραγωγή, κυκλοφόρησε ένα teaser της ταινίας του Μπάουμπαχ, η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου και στην πλατφόρμα συνεχούς ροής στις 30 Δεκεμβρίου.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου